bugün
- togg'a lpg taktırmak7
- sözlükte erkekleri istemiyoruz13
- beyazsemsiyeliyabanci47
- evlenilecek erkek nasıl anlaşılır6
- türkçe'nin edebi bir dil olmadığı gerçeği6
- bebeksi bir hatunla sevgili olmak6
- akp'li kayseri belediyesi'nin villa parseli satışı3
- günaydın şarkısı3
- kızının düğününde oynayan baba6
- monica bellucci ile 1 hafta vs 50 bin dolar6
- 7 haziran 2026 aziz yıldırım'ın başkan seçilmesi5
- a milli futbol takımı'nın arizona'ya gelmesi2
- yorgun mermi26
- aziz yıldırım13
- d'i s c o film2
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- fetöcü olduğunu beklemediğiniz kişiler3
- bugün mükemmel bir gün olacak2
- gammazlama yapmamak13
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- 7 haziran 2026 türkiye venezuela maçı2
- hangi yazarla evlenmek isterdiniz10
- haysenin1212
- gina carano13
- gammaz beni çaylak yapmaz ki gammaz beni çsy9
- aşık olmak9
- satranç haram yasaklansın7
- bu köyden olsam ne olacak8
- heyt bea3
- diamond bosphorus'un tüm sözlüğe yürümesi6
- doktorlara saygının kalmamasının temel nedenleri7
- güzel ayaklı bir kızla evlenebilirim4
- taylor sands3
- yapay zeka moderatörü15
- sözlük yazarlarının ölüme bakış açısı20
- anın görüntüsü21
- en gey özelliğiniz15
- mılli yazılım f-16 ların kabiliyetini artıracak9
- sözlükteki deliler3
- 8 haziran 20262
- sözlüğe messi trasfer olmuş5
- sevişmek istediğiniz kadın yazarlar7
- diamond bosphoruss denen yazar7
- katatespizartmasi15
- uysaljakoben31
- çağrı isimli yazar4
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
- sözlükteki vatan hainleri4
- kabalcı3
- buddy dude17
aman dur, sakın ölme, vazgeç ve türevleri cümleler kurmayacağım. sen kaybedersin, gitmek kolay, bilmem ne falan hele hiç demeyeceğim. çünkü intihar bir çeşit hayatı protesto etme girişimidir. intihara yaklaşmış biri; aciz, mücadeleden yoksun vb. değildir. sadece artık bazı şeyler yetmiyor ya da fazla geliyordur. kişinin aklı yerindeyse eğer, zaten her şeyin farkındadır.
ortalama hayat standartlarına sahip, halinden memnun gibi gözüken ama aslında son günlerde kendine göre dibi görmüş ve sona yaklaştığını hissettiği halde yalnızca etrafı seyredip, dışarıdan bilinçli ve akıllı sanılıp, devamlı meşgul edilen biri olarak söylüyorum; ölmeyi başarabiliyorsan öl kardeşim. ciddili söylüyorum. hiç bekleme. Bu senin tercihin. aynen seni bu noktaya getiren olaylar ve kişiler de nasıl senin tercihinse bu da senin tercihin. kabullen ve uzatma. ver kararını. arkada bıraktıklarına ise hiç takılma. intiharı düşünüyorsan zaten varla yok arası o belirsiz formdasındır. kalanlar birkaç gün üzülür gibi olup, sonra kaldıkları yerden devam ederler. aa şu var; belki seni çok seven bir annen ve baban varsa acıyı içlerine gömer, daimi akıllarının bir köşesinde seni yaşatırlar. gerisi ise hikaye. Bu hep böyledir. kimse yok şöyle yok böyle demesin. çünkü biliyoruz ki hayat devam ediyor.
ortalama hayat standartlarına sahip, halinden memnun gibi gözüken ama aslında son günlerde kendine göre dibi görmüş ve sona yaklaştığını hissettiği halde yalnızca etrafı seyredip, dışarıdan bilinçli ve akıllı sanılıp, devamlı meşgul edilen biri olarak söylüyorum; ölmeyi başarabiliyorsan öl kardeşim. ciddili söylüyorum. hiç bekleme. Bu senin tercihin. aynen seni bu noktaya getiren olaylar ve kişiler de nasıl senin tercihinse bu da senin tercihin. kabullen ve uzatma. ver kararını. arkada bıraktıklarına ise hiç takılma. intiharı düşünüyorsan zaten varla yok arası o belirsiz formdasındır. kalanlar birkaç gün üzülür gibi olup, sonra kaldıkları yerden devam ederler. aa şu var; belki seni çok seven bir annen ve baban varsa acıyı içlerine gömer, daimi akıllarının bir köşesinde seni yaşatırlar. gerisi ise hikaye. Bu hep böyledir. kimse yok şöyle yok böyle demesin. çünkü biliyoruz ki hayat devam ediyor.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar