bugün
- akrabalarla ilişkiyi kes13
- sözlükte sürekli güzel vadilerin yaylak olması4
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı3
- izmirli kızlar neden kıçı açık geziyor sorunsalı4
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı8
- süreç bittiğinde olacak 10 şey4
- çocuklar duymasın zero tuna'nın tersi2
- yan yana susabilen arkadaşlar3
- kırmızı kaka3
- güzel kızların dün sözlüğe uğramaması2
- erkekte bıyık çok önemli4
- akasya durağı sinan2
- velvet hanım ile kahve içmek2
- erdogan'a suikast timi itirafı5
- evde tek başınayken sessiz konuşmak3
- erdoğan ın dünya lideri olması4
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay5
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi24
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı16
- 5 ağustos 2026 mallorca paris saint germain maçı2
- yazarların bildiği en kötü küfür5
- mikrodalgaya sucuk koymak5
- renault 9 broadway8
- clemence baptista4
- nihoşun ölümü15
- memduh bashgan14
- penise dövme yaptırmak3
- sözlük yazarlarının tatlıları8
- meal kuran değildir26
- kezoların burada kibirlenmesi5
- sözlükte sürekli güzel kızların çaylak olması6
- mason greenwood'un galatasaray'a döşeyeceği boru6
- saç dökülmesi5
- çin'in abd'ye iha ihracatını yasaklaması11
- futbol3
- ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı7
- arkadaşlar bugün kavga yok mu5
- yazın yorganla yatan insan5
- yakışıklı erkeklerin sürekli çaylak olması5
- masklavi ve mel mel gibson'un birbirini artılaması11
- artı oy alma yolları5
- çaylak olunca hissedilenler5
- karşısındaki yazarı kadın sanıp mesaj atan erkek11
- asteğmen7
- avusturya3
- simko39
- bayan kelimesi neden rahatsız edici28
- mason greenwood5
- rambo ariel ortega8
- arkadaşlar sizce ben ne kadar sapığım7
Temmuz ayı boyunca bir aylık süre zarfında asam avrupa masası'nda staj yaptığım dönemde, danışmanlığı altında çalıştığım güzel insandır. Kendisi gayet zarif ve yardımsever bir hanımefendi olmakla birlikte, aynı zamanda işini iyi yaptığına şüphe bırakmayan birisidir. Lisans eğitimini Bilkent uluslararası ilişkiler bölümünde tamamladıktan sonra, yüksek lisans ve doktorasını gazi üniversitesi'nde yapmıştır. Bilgi için: http://www.asam.org.tr/tr/yazarhakkinda.asp?yazar=16
Kendisiyle bir ay boyunca birebir girdiğim diyaloglarda son derece açık görüşlü, karşı düşüncelere tahammül edebilen, olaylara realist bir açıdan bakmaya çalışan,normatif değil mevcut duruma göre analiz yapan ve kendini iyi derecede geliştirmiş, cana yakın,stajyerine elden geldiğince -ki bazen 45 dakika ila 1 saati bulan görüşmelerimiz de olmuştur kendisiyle ve o sabırla beni dinlemiştir *- ve hoş sohbet bir uzmanla çalıştığımı anladım ve bundan dolayı kendimi şanslı buldum. Geliştirmeyi düşündüğüm bir proje üstünde bana önemli ölçüde yol gösterdi ve yüksek lisans için gerekli alt yapıyı bana anlattı. Bu nedenledir ki benim için bir uzmandan ziyade aynı zamanda iyi bir öğretmen de olmuştur. Kendisini tanımaktan büyük bir mutluluk ve gurur duymuşumdur. ileriki çalışmalarında yardımcı olabilmeyi çok istediğimi belirterek stajın son günü yanından ayrılmışımdır.
Ayrıca korsika sorunu ile ilgilenmiş az sayıda Türk akademisyenden biridir. her ne kadar bu aralar daha çok Avrupa Birliği ve Müslüman nüfusun Avrupa'daki yeri ve entegrasyonu konusuyla ilintili çalışmalar üzerinde yoğunlaşmışsa da kendisiyle ortak zemini yakaladığımız Avrupa kökenli etnik problemlerde de bilgisinden yararlanma fırsatını yakalamışımdır.
inşallah hocamı doğru ve hak ettiğini düşündüğüm bir şekilde anlatmışımdır. Kendisi bu satırları okursa saygılarımı ve teşekkürlerimi kendisine sunduğumu bilsindir.*
Kendisiyle bir ay boyunca birebir girdiğim diyaloglarda son derece açık görüşlü, karşı düşüncelere tahammül edebilen, olaylara realist bir açıdan bakmaya çalışan,normatif değil mevcut duruma göre analiz yapan ve kendini iyi derecede geliştirmiş, cana yakın,stajyerine elden geldiğince -ki bazen 45 dakika ila 1 saati bulan görüşmelerimiz de olmuştur kendisiyle ve o sabırla beni dinlemiştir *- ve hoş sohbet bir uzmanla çalıştığımı anladım ve bundan dolayı kendimi şanslı buldum. Geliştirmeyi düşündüğüm bir proje üstünde bana önemli ölçüde yol gösterdi ve yüksek lisans için gerekli alt yapıyı bana anlattı. Bu nedenledir ki benim için bir uzmandan ziyade aynı zamanda iyi bir öğretmen de olmuştur. Kendisini tanımaktan büyük bir mutluluk ve gurur duymuşumdur. ileriki çalışmalarında yardımcı olabilmeyi çok istediğimi belirterek stajın son günü yanından ayrılmışımdır.
Ayrıca korsika sorunu ile ilgilenmiş az sayıda Türk akademisyenden biridir. her ne kadar bu aralar daha çok Avrupa Birliği ve Müslüman nüfusun Avrupa'daki yeri ve entegrasyonu konusuyla ilintili çalışmalar üzerinde yoğunlaşmışsa da kendisiyle ortak zemini yakaladığımız Avrupa kökenli etnik problemlerde de bilgisinden yararlanma fırsatını yakalamışımdır.
inşallah hocamı doğru ve hak ettiğini düşündüğüm bir şekilde anlatmışımdır. Kendisi bu satırları okursa saygılarımı ve teşekkürlerimi kendisine sunduğumu bilsindir.*
Gündemdeki Haberler