bugün

aleyna tilki

şöhretinin %50 sini emrah karaduman'a, %25 ini acun Ilıcalı'ya, %20 sini de bafetimbi gomis'e borçlu olan Türkiye'nin dişi Justin Bieber'ı.

Ayrica toplum olarak sosyologlar ve psikologlar için müthiş bir deney kapısı olduğumuzun ispatı kendisi. bu ülkede 0-12 yaş arası çocuklara yapılan tecavüz haberleri artık sıradan bir hal almışken 17 yaşında, kendi fiillerinin ve eylemlerinin son derece farkında, kendine cinsel bir obje gibi bakılması kendisini hic rahatsız etmeyen, basin toplantisina veya periscope yayinlarina ic çamaşırı giymeden çıkan göğüs uçları belli olmasına rağmen bunu da dert etmeyen, çoğu erkeğin önünden geçerken bile bodyguardlarini görünce "ulan gece gece sikmeseler bari" dediği mekanlarda rahatlıkla sahneye çıkabilen bir kızın üstünden pedofili duyari kasılması da çok enteresan.

kiz birkac ay içinde 18 olacak ve ondan sonra zihinlerdeki her şey dışarı legal olarak çıkacak, dun söylediğinde suç olacak şeyler yarın serbest olacak. bugün "yav 17 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istek duyan net orospu çocuğudur" diyen kiz 18 olunca kizda ne göt var be diyecek rahatça, ne sakso çeker bu var ya diyecek, belki kizin ifşa fotoları videoları bile var da pedofiliye girmesin diye kimse salmıyor nete, yani kiz 18 olduktan sonra ifsa fotolarini nette yaymak suç değil ama 17 olunca suç, ne gerek var bu tarz saçma takıntılara ? 1 gecede mi kazaniliyor erginlik amk ? benim yaşım 23 bu kizdan daha ergenim mesela, beni kandırmak bu kizi kandirmaktan kolay amk kiz daha 15 yasinda felegin çemberinden geçmeye başlamış sonuçta, bu kiz 15 yaşında sahnelerde şarkı söylerken ben evde pc başında char kasmaya uğraşıyordum.

yani şu kızın üstünden yaptığınız kanuni olarak haklı ama genel olarak mantıksız duyarı mümkünse toplumumuzun asıl sorunları olan kadına ve çocuğa şiddet/tecavüz/cinayet konularında da gosterseniz diyorum, biraz medyatik isimlerden kafanizi kaldirsaniz da toplumun geneline baksaniz daha iyi olmaz mi ?
© copyright 2005 - 2026