bugün
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya7
- mazotun yarım litresi 50 tl10
- bakan gürlek borsa soruşturmasında dört tutuklama4
- gecenin korkunç yaratıkları7
- güne almanca bir cümle bırak8
- borsa faciasının ertesi günü ünlüler operasyonu3
- iblis'in sesini duymak14
- hava muhalefeti5
- 28 bine çalışmak9
- amerika5
- cb külliyesinde türk bayrağı olmaması8
- arkadaşlar nasılsınız3
- saddam hüseyin6
- vermio5
- tavuk kanadı ne işe yarıyor sorunsalı9
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- pipinin ortasında kıllar çıkması5
- aslan burcu6
- kanadalı ünlüler10
- kendini gerçekleştiren kehanet2
- hoslanilan kızın adının makbule olması5
- çağla idi21
- sabahları nefret edilen şeyler20
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz46
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı15
- bilinçaltı kontrolü nasıl alır3
- arkadaşlar bir şey danışacağım11
- bal tereyağ kaşar peynir ve çay4
- eski sevgilinin aylar sonra yazması17
- gagavuzları çok seviyorum ne yapmalıyım4
- mazotun litresi 101 lira35
- sözlüğün kalitesinin bu aralar düşmesi4
- sevilen hitap şekilleri5
- beni kaybettin diyen erkek14
- arkadaşlar yeni işe başladım16
- kürdü sevin11
- alarmı kapatıp beş dakika daha uyuma3
- yazarların yapmayı düşündükleri çocuk sayısı15
- allah7
- ekonomi iyiken de akpye oy vermeyenler26
- bir erkeğe objektif bakma yetisini kaybetmek6
- çizgi filmleri en iyi yapan ülkeler3
- herkese garip size normal gelen şeyler4
- sözlükteki kaliteli yazarlar41
- iç sıkıntısı7
- sabahları sevilen şeyler8
- bir sevgiliden beklenen şeyler11
- tecrübe edilen en korkunç şey7
- sadece filistin'i önemsemek15
- anın görüntüsü24
cityhopperler devreye koydu- avrupa´nın diğer havayolu şirketlerini batırmak istiyo. air france ve klm zaten batma noktasına gelmişti, birleşmek zorunda kaldılar- ki aslında kanlı bıçaklı düşmandırlar- çünkü onlar birleşmeseydiler, lufthansa alacaktı onları da.
cityhopper´le bisürü havaalanını birleştiriverdiler !!
en zikindirik havaalanından çok ucuza, hatta bilet fiyatına dahil olarak büyük havaalanlarına, öyle trenle falan diil , resmen uçakla, frankfurt´a münih´e uçacaksın. bisürü küçük pervaneliyle yapıyolar bunu (çoğu embraer)
çok akıllı adamların yönettiği bir şirkettir. zaten 50 civarında b777-x sipariş etmişler, zaten uzun yıllardır avrupa´nın ağababası durumundalar, şartlar gereği amerikalılar ve körfez şirketleriyle fazla dalaşmazlardı- avrupa´nın uçak yolcusu bellidir, avrupa´da otoban çok, hızlı tren çok, mesafeler çok uzun diil, insanlar uçağı çok tercih etmezler, amerika ya da körfez ülkelerindeki gibi.
o yüzden avrupa kökenli şirketler kendi yollarına giderler genellikle.
e tabii genel ulaşım aracı uçak olan amerika kıtasıyla, genel ulaşım aracı uçak olmayan avrupa kıyaslanamaz.
orada bi, kırılma noktası var, avrupa´da hiçbi uçak şirketi bu kırılma noktasını aşamadı.
ancak görünüşe göre lufthansa bunu deneyecek. yönetim, amerika´da hub aradıklarını, ve abd´nin bunu vermemek için elinden geleni yaptığını söyler durur, yıllardır.
lufthansa´nın abd´ye açılım yapması, disiplini ve verdiği hizmet yüzünden, amerikalıların hoşuna gitmeyecektir. ondan dolayı oldum olası karşıdır lufthansa´ya. söylenmez, yazılmaz, ama orada bir düşmanlık kesinlikle var.
avrupa´nın şu an için en büyük şirketi. eskiden tek hub´u frankfurt´tu- şimdi buna münih ve stuttgart´ı da ekledi.
lufthansa önemli bir şirkettir.
cityhopper´le bisürü havaalanını birleştiriverdiler !!
en zikindirik havaalanından çok ucuza, hatta bilet fiyatına dahil olarak büyük havaalanlarına, öyle trenle falan diil , resmen uçakla, frankfurt´a münih´e uçacaksın. bisürü küçük pervaneliyle yapıyolar bunu (çoğu embraer)
çok akıllı adamların yönettiği bir şirkettir. zaten 50 civarında b777-x sipariş etmişler, zaten uzun yıllardır avrupa´nın ağababası durumundalar, şartlar gereği amerikalılar ve körfez şirketleriyle fazla dalaşmazlardı- avrupa´nın uçak yolcusu bellidir, avrupa´da otoban çok, hızlı tren çok, mesafeler çok uzun diil, insanlar uçağı çok tercih etmezler, amerika ya da körfez ülkelerindeki gibi.
o yüzden avrupa kökenli şirketler kendi yollarına giderler genellikle.
e tabii genel ulaşım aracı uçak olan amerika kıtasıyla, genel ulaşım aracı uçak olmayan avrupa kıyaslanamaz.
orada bi, kırılma noktası var, avrupa´da hiçbi uçak şirketi bu kırılma noktasını aşamadı.
ancak görünüşe göre lufthansa bunu deneyecek. yönetim, amerika´da hub aradıklarını, ve abd´nin bunu vermemek için elinden geleni yaptığını söyler durur, yıllardır.
lufthansa´nın abd´ye açılım yapması, disiplini ve verdiği hizmet yüzünden, amerikalıların hoşuna gitmeyecektir. ondan dolayı oldum olası karşıdır lufthansa´ya. söylenmez, yazılmaz, ama orada bir düşmanlık kesinlikle var.
avrupa´nın şu an için en büyük şirketi. eskiden tek hub´u frankfurt´tu- şimdi buna münih ve stuttgart´ı da ekledi.
lufthansa önemli bir şirkettir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar