bugün
- tai lung17
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması17
- sözlüğün en şişko kadın yazarı5
- ameliyat olmak16
- iktidar değişince aktroller ne olacak sorunsalı15
- sözlük kızlarının şişko olması4
- ulusalcılar5
- sözlük kızları neden böyle değil sorunsalı4
- hoşgörü dini islam11
- ateist dövmek11
- kemalistler16
- denize girmek4
- raikagetokatlayan3
- türklerin pis olması8
- usualsuspect'in istemeyeceği en son durum5
- velvet52
- ümmetçiler4
- bu hesap gizlidir3
- erector dedemiz5
- ona bir cümle bırak10
- yakışıklı olmanın faydaları5
- velvet hanımkızımız8
- chp de 26 il başkanının görevden alınması2
- 0 0 719
- aktif gay3
- kylie jenner4
- seni ne mutlu eder sorusu4
- ahmet burak erdoğan8
- almanya milli futbol takımı2
- hergün dondurma yenir mi4
- sevgililer nerede seks yapıyor9
- fatır suresi 41 ayet3
- sarapci koala4
- tl4
- aşure vs waffle8
- israil10
- muşlettin amca2
- türkiye14
- kemalist dünya27
- türk kahvesi eşlikçisi6
- akepede kliklerin savaşı11
- hiçbir şey bilmeyip üst kademede çalışmak5
- iremga3
- bugün ne yaptınız6
- futbol33
- kylian mbappe2
- kürtler sizden nefret ediyor5
- rüyalar gerçek olsaydı3
- klavyenizde ben aslında yazdıktan sonra ne çıkıyor7
- donsuz bedevi6
400-500 metre gibi mesafelerde etkili fakat sonrasında yetersiz kalan bir yarı otomatik nişancı tüfeği. dikkat ederseniz nişancı tüfeği dedim, sniper tüfeği değil. zira ikisi farklı şeylerdir.
askerde bizim komutan bununla 1000 metreden teröristi gözünden vurdu falan diye palavra sıkanlar vardır her zamanda olacaktır siz onlara inanmayın. svd dragunovun hiç bir varyantı ile 700-800 metreden daha uzun bir menzilde birinin istek dahilinde vurulabileceğine ihtimal vermiyorum. ha olmaz değil ama ciddi şans ister. zira bu tüfeği benzer amaçla kullanılan, benzer kalibrede diğer avrupa ve abd menşeili tüfeklerle, özellikle de bolt action olanlarla kıyaslarsanız moa değerlerinde ciddi fark olduğunu göreceksinizdir. Moa değeri ne diyen varsa da bir zahmet google a baksın araştırsın, ben kısaca vuruş hassasiyetinin ölçü birimi diyeyim size.
eğer bir nişancı olsaydım ve kendi tüfeğimi seçme şansım olsaydı accuracy international AWm gibi hassas ve etkili bir bolt action varken dragunovun yüzüne bakmazdım. yok illa ki yarı otomatik olacak deniyorsa da m 110 gibi bir platform çok daha sağlıklı yerine getirecektir görevi.
görsel
görsel
askerde bizim komutan bununla 1000 metreden teröristi gözünden vurdu falan diye palavra sıkanlar vardır her zamanda olacaktır siz onlara inanmayın. svd dragunovun hiç bir varyantı ile 700-800 metreden daha uzun bir menzilde birinin istek dahilinde vurulabileceğine ihtimal vermiyorum. ha olmaz değil ama ciddi şans ister. zira bu tüfeği benzer amaçla kullanılan, benzer kalibrede diğer avrupa ve abd menşeili tüfeklerle, özellikle de bolt action olanlarla kıyaslarsanız moa değerlerinde ciddi fark olduğunu göreceksinizdir. Moa değeri ne diyen varsa da bir zahmet google a baksın araştırsın, ben kısaca vuruş hassasiyetinin ölçü birimi diyeyim size.
eğer bir nişancı olsaydım ve kendi tüfeğimi seçme şansım olsaydı accuracy international AWm gibi hassas ve etkili bir bolt action varken dragunovun yüzüne bakmazdım. yok illa ki yarı otomatik olacak deniyorsa da m 110 gibi bir platform çok daha sağlıklı yerine getirecektir görevi.
görsel
görsel
Gündemdeki Haberler