bugün

galatasaray

Galatasaray 40milyon euroluk transfer yapmis, 5+2 tane oyuncu almis ki belki biri haric yedisi de ust duzey, dogrudan ilkonbir oyuncusu. Ligin en iyi kalecisi bu takimda. Yedek kulubesi zayif ama yine de alternatif saglayacak durumda. Altyapisinda 2000 jenerasyonunun parlak gencleri var.

Bir galatasarayli olarak ilk defa bu kadar gumbur gumbur geldigimiz bir sezon basinda bu kadar moralsiz oldugumuza sahit oluyorum. ilk defa trabzona bile imrendim dun. Kotu gunumuzde bile ben hic baska buyuklerin bu kulubu golgede birakabilecegini dusunmezdim. Guler gecerdim, nasil olsa cakariz gunu gelince diye.

Bu kulup ancak bu kadar kotu yonetilebilirdi. Bu kadar yatirima, harcamaya ragmen inanabiliyor musunuz ancak bu kadar gormezden gelinebilirdik. Algida Basaksehir'in bile gerisinde kaldik.

Amina koyduklarim ya. Unal aysal bu kulubu batirmisti di mi. Dursun ozbek kurtariciydi. Yalanci kahpeler. Beceriksiz soyguncular. Tabutunun tahtasini siktigimin moruklari. Lan adam tek basina psikolojik ustunluktu be. Duygun denen kepazeye, dursun denen sapsala bu kulubu nasil emanet ettiniz. iki sene once yenemesek de kadikoyde inim inim inlettigimiz fener'e yenilince gelenek bozulmadi dedigi anda basmaliydik kulubu. Aysali barindirmadilar, bu salaklari da kurtarici diye getirdiler oraya. Medyadaki galatasarayliyim diye gecinen
gotverenler de buna altyapi yapti, taraftara yutturdu en bas salak ve satilik da bu gotler, sozumona galatasarayli gerizekalilar. Taraftarda da is yok. Arma icin cirpinan ne kadar adam varsa bir bir yediler, seyrettik sahip cikmadik.

Taraftar ya da yonetici, birilerinin bu takima acilen sahip cikmasi lazim. Yapilan transferler 30 yas sinirinda. Bu tabloyla, bu moralle biz iki sene zor sampiyon oluruz rakipler bu kadar havaya girmisken. Aysalin kurdugu iskelet bi dunya kupa kazandirdi, giderken de 40 milyona yakin transfer geliri elde ettik. Bu alinanlar ne kazandiracak bu ortamda, satabilecek miyiz. 3 sene sonra bi 40 milyon daha harcayacak paramiz olacak mi. Ulan rahmetli canaydin zamaninda neler cektik bu kadar umutsuz degildim. Cidden korkuyorum bu orospu cocuklari bu devi batiracaklar. Ama kurtulur belki bi sermaye gelir alir da yaziklar olsun.
© copyright 2005 - 2026