altın elbiseli adam

bu ülkede yasanan olayları bazen gerçekten aklım almıyor. boğaz köprüsü gibi 7/24 trafigin yoğun aktığı bir yerde araba durdurmak ne demektir abi.

eşiyle tartirmis da morali bozulmuş sonra da arabayi boğaz köprüsünde sağa çekmiş. yahu arabayı durdurdun madem tamam anladık da inip karşı seride geçmek ne demektir ya.

boğaz köprüsü yahu bu! Yuh be abi ya. adamı arabada girtlaklasalar güvenli bir yere çekmeye çalışır. esinle tartistin diye köprüde araba durdurmak ne demektir yahu.

bakiyorsunuz, bu adam istanbul gibi bir sehirde emlak danışmanlığı yapiyor, esi var çocuğu var, arabası var, evi var hani boyle bir şehirde yasamak için gayet iyi bir kazancı var belli ki. hani mantıken bunlara sahip bir adamın belli bir zeka yetkinligine sahip olması gerekliliğini düşünüyorsunuz, diyorsunuz ki tüm bunlara sahip olan bir insan yeterince kendini geliştirmiştir ve duygularını da yönetme becerisi kazanmıştır. hani eşinle tartistin tamam doğal seyler, o anda koprudesin de birader eve git napiyorsan yap. ickiye mi vurursun kendini artik napiyorsan kendine yap.

ama yok abi. yanı hakaret etmemek için kendimi zor tutuyorum. kendimi zor tutuyorum çünkü turkiyeden çok nadir çıkacak bir adamın ölümüne sebep oldu.

insanlar bu kadar ucuz ölmemeli. köprüde araba durdurmak, sonrada inip karşı tarafa geçmek ne demektir ya. insan hayati bu kadar ucuz mudur? esinle tartistin, canın yandı. o aci şimdi dinmistir eminim.

peki bizim yanan caninimizin acisi nasıl dinecek simdi?