bugün
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci15
- sözlüğü 2000 ve sonrası doğumluların basması4
- en sevmediğin insan tipleri9
- kurusıkı3
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü12
- yalnızlık edebiyatı13
- serhat kılıç16
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı18
- tai lung42
- kin tutmayı beceremeyen insan9
- namazlarınızın yaradan için hiçbir kıymeti yok11
- ikinci defa askere gitmek7
- bu koyden olsam ne olacak ve sarı şeker12
- sözlükte psikolojik delilerin olması10
- askerliğin gençler için faydalı olması7
- ciddi ciddi voleybol maçı izleyen insan olması9
- bir kızla dalga geçmek6
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı42
- en sevdiğiniz sözlük yazarı9
- özbek kadınlar14
- claudian clouds22
- bir viski doldurup kızların final maçını izlemek12
- mavi göz7
- gizli hesap6
- sözlük whatsapp grupları13
- friedrich hegel la bi cay icek12
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı17
- sarapci koala47
- sözlüğün en hamarat yazarı8
- iğrenme eşiği olmayan erkek9
- uludağ itiraf10
- göğüs uçlarını birbirine değdirebilen kadın11
- islam'ın hak dini olması6
- melissa vargas7
- namazın amacı6
- özbek pilavına kaşık saplamak7
- enayimiknatisii32
- herkesin tavsiye verdiği insan4
- yarın kpssye girecek yazarlar15
- anın görüntüsü25
- filenin sultanlarının avrupa şampiyonu olması6
- millet dediğin2
- gece vardiyası yazarlar4
- uludağ sözlük benim için ancak mezarda biter5
- libidosu olmasa true'nun aslında iyi insan olması6
- deccal internetten çıkacak9
- bulunduğun koşullarda mutlu olmak3
- kahverengi gözlü olmak4
- fenerbahçe15
- demokrasinin meşruiyet sorunu5
basın toplantısını izledim bu adam bildiğiniz hırvat çingenesi derhal kovulmalı. ulan östersunds diye bir takıma eleniyorsun salak herif, gazetecinin biri sordu şu anda nasıl bir takımda olduğunun farkında mı diye. bu da cevap verdi benim kapasitem galatasaraya yeter diye. arkadaşım bu kapasite meselesi değil ki yılmaz vuralı getirseler 2 sezon sabretseler o bile bir şey yapar galatasarayda. galatasaray gibi bir takımda isen bir östersunds gibi bir takıma yenilmeyeceksin, hadi yenildin hazırlık maçında yenilirsin onda da deplasmanda 2 gol yemezsin, hadi bütün mallıkları yaptın o zaman xamaxtan 3 yiyip kendi sahasında 5leyen takımın hocasısın be adam, yenmen gereken hatta 3-0 yenmen gereken maça tek forvet çıkılır mı? sokakta top oynamış hatta top da oynamasın sanalda pes ya da fifa oynamış çocuk bile yapmaz bu hatayı. takım hazır değildi diyorsun, hazır olmaz tabii eğer çantada keklik görüp oyuncuna takımı izletmezsen sen izlemezsen adı sanı duyulmamış takımı kendi sahanda yenemezsin. ayrıca kaç hafta önceden belliydi bu maçların olacağı o zaman söyleyecektin 4-5 haftaya bu takım oturmaz işimiz zor ya da 4-5 hafta önceden çalışmaya başlayacaktın dersini. fener marsilya, monaco ile hazırlık yaparken, beşiktaş çin e giderken bizim ne yaptığımız belli değildi, iki ne idiğü belirsiz takımla hazırlık maçı yaptık onda da 1-2 golü zor attık. tudor bey riekerink kalsaydı bu durumda olmazdık en kötü 3. olurduk şu an bu maçları fener yapıyor olurdu. geçen sezonki takım benim takımım değildi demekle olmaz bu işler, bir takıma sezon ortasında hocalığı kabul ediyorsan demek ki ben bu malzemeden bir yemek çıkarırımı kabul etmişsindir. halbuki olanı da beter hale getirip olmadı eski haline sokayım dedin galatasarayın en ufak bir ilk iki kovalama şansını bile yok ettin. allahtan seninle şampiyonlar ligine gitmemiş bu takım yoksa gruplara gitsen sıfır çekerdin hepten rezil olurduk. adın hoş ama yanlış yönetimle yanlış zamanda geldin galatasaraya tudor, deneyimin yok bir titrin yok zaten daha ki dursun özbek yönetiminde mourinho gelse hatta messi gelse bile galatasarayın başarılı olması mucize iken. gelip ota boka bahane bulursan adını duymadığın takım haberin bile olmadan seni eler, yönetim bu gidişle sana bey değil bye bye der riekerinki kapının önüne koyduğu gibi. bu olayın da üzerine en yakın zaman da galatasaray taraftarı ikinize de bye bye diyecek inşallah!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar