bugün
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis7
- avrupanın en ucuz mazotunu kullanıyoruz24
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir20
- romanya52
- ortada bir yolsuzluk olmaması3
- 2 gecede 40 bin iranlıyı katleden molla rejimi14
- sözlükteki ayakçılar10
- otel odası9
- flört uygulamasında eşleşme algoritması3
- albea var mı abi düşük kilometreli3
- arap asıllı yazarlar2
- karton toplayan çocuk16
- almanya25
- meme yalarken düşünülen şeyler4
- sözlük kızlarının ojeleri17
- fatma betül sayan kaya39
- ikiye on kala2
- dünya61
- nerde o eski türk dizileri2
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur33
- türkiye23
- vietnam da gençleştirme ameliyatı olan adam9
- kadınların sapık olması10
- sözlüğün tek ve mutlak hakimi4
- nick vermeden bir yazara seslen14
- nikola tesla'nın kürt olması10
- hiçbir şeyin sarmaması10
- sözlüğün meme platformuna dönmesi4
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı14
- yunanistan12
- stoacılığın kişisel gelişim endüstrisine satılması2
- tokayev den askeri reform talimatı2
- haber sitelerinde reklamlardan haber okunmuyor2
- başka ülkelre vatandşlk başvrsu yapn milltvekilri12
- anın görüntüsü31
- amerika birleşik devletleri31
- açılı nude5
- bir şey söyle9
- usualsuspect'i tedavi ettirmek8
- güzel memelerin öpülmeye değer olması4
- gilded ile yağan yağmuru izlemek4
- mehdinin en sevdiği balık7
- meksika açmazı macerası12
- tüm dünyada faşizmin yükselmesi5
- sedat peker2
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı36
- ermeni rum soykırımını inkar etmek16
- güne bir nostaljik şarkı bırak ulen9
- hentbol5
- ne yapsam iyi olur9
evlilikten korkan insanları sorumsuz ve kendine güvensiz olarak nitelendiriyorum. istememek başka, emin olamamak başka, endişelere sahip olmak başka,korkmak başka. bunun ayrımını iyi yapmanız gerekli diye düşünüyorum.
gözlemlerimden yararlanarak şunları söyleyebilirim:
-hanımlar, ekonomik özgürlük için okuyorsunuz. okul biter bitmez evleniyorsunuz. 10 yıl sonra boşansanız piyasada iş kolay kolay bulamazsınız. onca yıl eşinizden para istemek için mi okuyorsunuz? bunu iyi düşünün. 1 tl istemek bile dokunuyor bazen insanın gururuna.
-hanımlar, konum olarak sizden alt seviyede bir erkek seçmeyin. erkekler o an yapmasa bile bir şekilde bunu takıntı haline getiriyor. sonra bu noktada sorun yaşarsınız. erkek kendi gururunu tatmin edip üste çıkabilmek için sizi ezmeyi dener. buna izin vermezseniz de -elbette vermemelisiniz- ayrılık gelir. (uyarı: bu madde tamamen erkeklerin gururundan ileri gelen bir sorundan bahsetmektedir. lütfen çarpıtmayın)
-beyler, çok nazlı bir kız seçmeyin. naz olur tamam ama, aşırı olmasın. sonra eşiniz gece sizi 'susadım, bana su getir' diye kaldırır. hatta oram ağrıyor, buram bulanıyor, iyi değilim diye bahanelerle tepenize cıkar. bunlar başlarda sorun olarak görülmeyebilir ancak uzun süreli olarak bakarsanız, zamanla bunlara katlanamaz hale geleceğinizi fark edersiniz.
-beyler, sizinle olan cinsel yaşamını annesine anlatan kızları tercih etmeyin. ben çok gördüm hoş değil. birçok şey ailelerle paylaşılabilir ama cinsel yaşam? asla.
şimdilik bu kadar. sonra başka gözlemlerim üzerine entryler girebilirim.
gözlemlerimden yararlanarak şunları söyleyebilirim:
-hanımlar, ekonomik özgürlük için okuyorsunuz. okul biter bitmez evleniyorsunuz. 10 yıl sonra boşansanız piyasada iş kolay kolay bulamazsınız. onca yıl eşinizden para istemek için mi okuyorsunuz? bunu iyi düşünün. 1 tl istemek bile dokunuyor bazen insanın gururuna.
-hanımlar, konum olarak sizden alt seviyede bir erkek seçmeyin. erkekler o an yapmasa bile bir şekilde bunu takıntı haline getiriyor. sonra bu noktada sorun yaşarsınız. erkek kendi gururunu tatmin edip üste çıkabilmek için sizi ezmeyi dener. buna izin vermezseniz de -elbette vermemelisiniz- ayrılık gelir. (uyarı: bu madde tamamen erkeklerin gururundan ileri gelen bir sorundan bahsetmektedir. lütfen çarpıtmayın)
-beyler, çok nazlı bir kız seçmeyin. naz olur tamam ama, aşırı olmasın. sonra eşiniz gece sizi 'susadım, bana su getir' diye kaldırır. hatta oram ağrıyor, buram bulanıyor, iyi değilim diye bahanelerle tepenize cıkar. bunlar başlarda sorun olarak görülmeyebilir ancak uzun süreli olarak bakarsanız, zamanla bunlara katlanamaz hale geleceğinizi fark edersiniz.
-beyler, sizinle olan cinsel yaşamını annesine anlatan kızları tercih etmeyin. ben çok gördüm hoş değil. birçok şey ailelerle paylaşılabilir ama cinsel yaşam? asla.
şimdilik bu kadar. sonra başka gözlemlerim üzerine entryler girebilirim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar