bugün

hexa gram

Az önce bana bir özel mesaj atan yazar. Üstelik ben kendisine hiçbir mesaj atmadığım halde. içeriği yazmayacağım, yasak zaten. Ama kullandığı bazı kelimeler şunlar;

'Defol, hadi uza, sorunlu bir çapsızsın, seni uyarıyorum! Falanlar.'

Bak kızım... ben sözlük meriçlerine benzemem, sokak kafası yaşıyorum. Bana böyle konuşacak adama Gerekirse sözlük hesabımı yakar yine de gereken postayı koyarım. Ama şimdi sana posta koysam buradaki insanlara rezil olurum, 'ciddiye aldığın insan bu mu?' Derler bana. Kendini önemli zanneden fakat yine kendini rezil etmekten başka bir şey yapmayan ergenin tekisin. O lafları dürer bükerim ben. Gerisini senin hayal gücüne bırakıyorum. Bu sözlükte benimle ters giden başka insanlar da oldu ancak bu kadar densizce konuşabilecek cesarete sahip ilk insansın ama o Da senin cahil cesaretinden kaynaklanıyor.

Senin cici kankilerine benzemem ben. Tamam insanlar seninle dibine kadar dalga geçmelerine rağmen Zerre utanmıyorsun, hala kendini aynı anda hem sağlıkçı, hem sporcu, hem seslendirmen, hem teknik yönetmen, hem unesco kültür miraslarını koruma uzmanı, hem uçak mühendisi, hem popstar, hem otobüs muavini, hem lastik tamircisi zannediyorsun ama ben bir gece nickaltına öyle bir gelirim ki; belki de dünyanın en vasıfsız insanı olduğun gerçeğini sana bir çırpıda hatırlatır, hayattan küsmene sebep olurum.

Önce bi şekliniz olsun ondan sonra şekil koyarsınız. Şimdi değil tuğla gibi, pirket gibi cevap yazacaksın buraya biliyorum, her türlü noktalama Ve imla kurallarından bağımsız olarak, Türkçeyi bilmiyorsun çünkü. Ama sana yazacağım tek şey bu, Bundan sonra kafamı bozarsan bir üstteki paragrafta anlattıklarımı hayata geçirmek de benim şeref borcum olsun. Kimle dans ettiğini öğreneceksin, herkes senin çapsız meriçlerine benzemez.

Hadi eyvallah.