bugün
- en büyük aşklar pilav üstü az kuruyla başlar2
- hükümet değişse ülke düzelir mi2
- aşk acısı çekiyorum sözlük9
- orjinalinden iyi coverlar2
- the blair witch project2
- nickten isim tahmini yapmak10
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- isteklerinize nasıl sınır koyuyorsunuz5
- zorunlu eğitim9
- dublajı orjinalinden daha iyi olan izlenceler2
- sözlüğün boşalması3
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- masklavi'yi şeriatla yönetilen ülkeye göndermek13
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- guinness birası4
- izmirli kızlar neden kıçı açık geziyor sorunsalı12
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- haramidere de haramilik yapmak5
- caddebostan da bostan yetiştirmek4
- batıl inançlar7
- sinem dedetaş11
- içinizde bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var3
- kemalistler yunanistan'a defolsun8
- arkadaşlar pizza yer miyiz4
- cabrio tigra süren kadının arabasına atlatmak3
- muşlettin amca3
- masak'ın ahbap bağışlarını incelemesi2
- büyük filmlerden büyük replikler3
- kilolu olmak5
- mason greenwood11
- çerçeve yasa7
- mazot fiyatlarının suçlusu2
- yürüyen bok4
- şaka maka 40'a yaklaşmak6
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı18
- fetönün siyasi ayağı araştırlsın önergesinin reddi8
- apo hapisten çıkınca ak partililerin tepkisi8
- kedin mi var derdin var4
- ev ödevi2
- renault 9 broadway12
- başlarım böyle hayata deyip akp'ye üye olmak4
- gerçek sözlük yazarı uzun saçlı sakallı obez olur3
- zall adlı yazar4
- velvet hanım ile kahve içmek8
- 15 temmuz tiyatro mu7
- ispanya6
- aşağı saksonya2
(bkz: babalar günü) basligindan ziplayip buraya geldim.
ön not: Annesi ve/veya babasi vefat edenlere allah sevdikleriyle rüyalarda ve cennette bulusmayi nasip etsin.
nezdimde Hayattaki en önemli iki kisi. Senin bu kendini tanima yolculugunda onlar ki dogdugun andan itibaren sen herseyin en guzelini yasa diye cirpinan,seninle birlikte büyüyen ve sana gercek sevgi veren ve senin de farketmeden taklit ettigin insanlar. Bu öyle tuhaf birsey ki eger yeterince samimiyseniz; essek kadar olmaniza ragmen seni en iyi taniyan ve bilen onlar oldugundan sevgilinizden ayrilirsiniz babanizi ararsiniz, platonik askin olur kimseye acamazsin kendini anneni ararsin sabahin köründe, borcun olur baban imdadina yetisir. hani kendin bile dersin sahi lan bu insanlar neden benim kahrimi cekiyor, ben malim diye ama onlarin gözünde senle ilgili hicbir sey dert degildir ki *
ben babami ayri severim, hatta tam olarak "hayatta ben en çok babamı sevdim " durumu. Annemin de kiymetini üniversiteye baslayinca anladim. az önce moralim bozukken bile annemle 5 dk konusunca tüm nesem yerime geldi. Aramizda ucakla 3 saat var ama seslerini duyuyorum, sagliklari da yerinde ya bundan güzel bir sey olamaz. Iyi ki varlar.
not: Kirmayin anneyi de babayi da hicbirimiz kazik cakmadik buraya. sık sık ziyaret edin mümkünse.
ön not: Annesi ve/veya babasi vefat edenlere allah sevdikleriyle rüyalarda ve cennette bulusmayi nasip etsin.
nezdimde Hayattaki en önemli iki kisi. Senin bu kendini tanima yolculugunda onlar ki dogdugun andan itibaren sen herseyin en guzelini yasa diye cirpinan,seninle birlikte büyüyen ve sana gercek sevgi veren ve senin de farketmeden taklit ettigin insanlar. Bu öyle tuhaf birsey ki eger yeterince samimiyseniz; essek kadar olmaniza ragmen seni en iyi taniyan ve bilen onlar oldugundan sevgilinizden ayrilirsiniz babanizi ararsiniz, platonik askin olur kimseye acamazsin kendini anneni ararsin sabahin köründe, borcun olur baban imdadina yetisir. hani kendin bile dersin sahi lan bu insanlar neden benim kahrimi cekiyor, ben malim diye ama onlarin gözünde senle ilgili hicbir sey dert degildir ki *
ben babami ayri severim, hatta tam olarak "hayatta ben en çok babamı sevdim " durumu. Annemin de kiymetini üniversiteye baslayinca anladim. az önce moralim bozukken bile annemle 5 dk konusunca tüm nesem yerime geldi. Aramizda ucakla 3 saat var ama seslerini duyuyorum, sagliklari da yerinde ya bundan güzel bir sey olamaz. Iyi ki varlar.
not: Kirmayin anneyi de babayi da hicbirimiz kazik cakmadik buraya. sık sık ziyaret edin mümkünse.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar