bugün

sahur için verilen siparişin 3 saattir gelmemesi

yemeksepetinden saat 02.54'te geçtiğim siparişin hala daha elime ulaşmaması rezaletidir. olay izmir buca'da ve "konyalı ahmet usta" restorantıyla geçiyor. kimse kusura bakmasın adını vericem işletmenin. hani hiçbir şey yapamasam da en azından insanlar neyin ne olduğunu öğrensin.

şimdi konuya hemen girip çıkıyorum çünkü takatim kalmadı gerçekten. ama içimde de kalsın istemiyorum sıcağı sıcağına yazıyorum.

yaklaşık 03.50 deki sahur için 1 saat önceden sipariş verdim. daha önceki tecrübelerimden sahurda yoğunluk olmadığını biliyorum. belki izmir diye böyledir. ama sonuç olarak durum bu. her neyse baktım 1 saat oldu sipariş yok. ses seda da yok ama faturası da kesildi. zaten sinirlenmişim dedim oruç tutmayayım,siparişi bekleyeyim. adamları aradım dedim böyle böyle. ezbere cevap geldi zaten "abi çok yoğun." dedim tamam sorun değil ama bir sorun yok değil mi. bu cümle aynen geçti. hani online sipariştir vs. boş yere beklemeyelim. yok abi dedi. tamam dedim ben de. neyse işte aradan bi saati aşkın bir zaman daha geçti. aramaya utanıyorum. dayanamadım aradım. adam demez mi abi sizin fiş sıkışmış falan diye. istersen yolliyim şimdi. ulan dedim zaten ödeme yapıldı bile. tamam yolluyorum dedi. ve şu dakika ben bu yazıyı yazarken sipariş anca geldi.

sahur için verdiğin siparişin sahurla alakası kalmaması mı dersin. kendi paranla rezil olman mı dersin. bildiğin sipariş gelecek diye uyumaman mı dersin. çok açık net söylüyorum böyle yerlerden bir daha alışveriş yapmayacağım. ve yaptırmamak için de elimden geleni yapacağım.