bugün
- sözlükte salça olunabilecek altenatif yazarlar15
- en güzel sevişme11
- ibne miyim acaba diye sorgulamak6
- namazında niyazında erkek10
- zall'ın sözlükte bir kızla sevgili olması8
- kadınların dışarı çıkmasının tek amacı12
- pinhani4
- yeni parti33
- boyumun kaç cm olduğunu itiraf ediyorum3
- true'yi yedirmeyiz7
- kasiyer kıza nasıl açılırım23
- bu koyden olsam ne olacak18
- vermio11
- bir organınızdan vazgeçmeniz gerekse9
- true çaylak olsun kampanyası9
- enayimiknatisii6
- nervio35
- bir kilo patatesin 50 lira olması9
- ahmet sezer bey'in esprilerine gülmeyen insan6
- sinsice kavga izleyen yazarlar9
- ioçk'nın müziği4
- güne bir şarkı bırak9
- rizeli kızlar3
- pire için yaktığınız en büyük yorgan4
- kirazın kilosunun 150 tl olması4
- nervionun merak ettiği yazar21
- akciğerden gelen cikleme sesleri2
- şeytan6
- meriç nehrinin yönü3
- tai lung7
- ahmet sezer bey15
- erecto birader del kopar4
- kürt feodalizmi4
- sözlükte aşık olmam2
- arkadaşlar sıkıldım4
- aylık 5 bin tl iyi para mıdır sorunsalı4
- kızını zenci ile evlendiren baba3
- velvet53
- beni kim artılıyor amk5
- true'yi eskorta emanet etmek10
- gel böyle gel2
- yaz tatili denince akla gelenler2
- sözlükte kavga6
- sözlükte birbiriyle kavga eden yazarlar3
- 15 21 itibariyle duygu durumunuz6
- anne3
- pompacı kıza nasıl açılınır9
- arkadaşlar hoşçakalın galiba silik yiyeceğim4
- ak parti ve dem parti'nin terörsüz türkiye görüşme3
- geceleri ne yapılır3
yemeksepetinden saat 02.54'te geçtiğim siparişin hala daha elime ulaşmaması rezaletidir. olay izmir buca'da ve "konyalı ahmet usta" restorantıyla geçiyor. kimse kusura bakmasın adını vericem işletmenin. hani hiçbir şey yapamasam da en azından insanlar neyin ne olduğunu öğrensin.
şimdi konuya hemen girip çıkıyorum çünkü takatim kalmadı gerçekten. ama içimde de kalsın istemiyorum sıcağı sıcağına yazıyorum.
yaklaşık 03.50 deki sahur için 1 saat önceden sipariş verdim. daha önceki tecrübelerimden sahurda yoğunluk olmadığını biliyorum. belki izmir diye böyledir. ama sonuç olarak durum bu. her neyse baktım 1 saat oldu sipariş yok. ses seda da yok ama faturası da kesildi. zaten sinirlenmişim dedim oruç tutmayayım,siparişi bekleyeyim. adamları aradım dedim böyle böyle. ezbere cevap geldi zaten "abi çok yoğun." dedim tamam sorun değil ama bir sorun yok değil mi. bu cümle aynen geçti. hani online sipariştir vs. boş yere beklemeyelim. yok abi dedi. tamam dedim ben de. neyse işte aradan bi saati aşkın bir zaman daha geçti. aramaya utanıyorum. dayanamadım aradım. adam demez mi abi sizin fiş sıkışmış falan diye. istersen yolliyim şimdi. ulan dedim zaten ödeme yapıldı bile. tamam yolluyorum dedi. ve şu dakika ben bu yazıyı yazarken sipariş anca geldi.
sahur için verdiğin siparişin sahurla alakası kalmaması mı dersin. kendi paranla rezil olman mı dersin. bildiğin sipariş gelecek diye uyumaman mı dersin. çok açık net söylüyorum böyle yerlerden bir daha alışveriş yapmayacağım. ve yaptırmamak için de elimden geleni yapacağım.
şimdi konuya hemen girip çıkıyorum çünkü takatim kalmadı gerçekten. ama içimde de kalsın istemiyorum sıcağı sıcağına yazıyorum.
yaklaşık 03.50 deki sahur için 1 saat önceden sipariş verdim. daha önceki tecrübelerimden sahurda yoğunluk olmadığını biliyorum. belki izmir diye böyledir. ama sonuç olarak durum bu. her neyse baktım 1 saat oldu sipariş yok. ses seda da yok ama faturası da kesildi. zaten sinirlenmişim dedim oruç tutmayayım,siparişi bekleyeyim. adamları aradım dedim böyle böyle. ezbere cevap geldi zaten "abi çok yoğun." dedim tamam sorun değil ama bir sorun yok değil mi. bu cümle aynen geçti. hani online sipariştir vs. boş yere beklemeyelim. yok abi dedi. tamam dedim ben de. neyse işte aradan bi saati aşkın bir zaman daha geçti. aramaya utanıyorum. dayanamadım aradım. adam demez mi abi sizin fiş sıkışmış falan diye. istersen yolliyim şimdi. ulan dedim zaten ödeme yapıldı bile. tamam yolluyorum dedi. ve şu dakika ben bu yazıyı yazarken sipariş anca geldi.
sahur için verdiğin siparişin sahurla alakası kalmaması mı dersin. kendi paranla rezil olman mı dersin. bildiğin sipariş gelecek diye uyumaman mı dersin. çok açık net söylüyorum böyle yerlerden bir daha alışveriş yapmayacağım. ve yaptırmamak için de elimden geleni yapacağım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar