bugün

hexa gram

Dunning Kruger Sendromu yaşayan bir kardeşimiz. Ehe. Şimdi boşuna google ile uğraşmasın sadeleştirmiş biçimde ajdar anık sendromu diyelim.

Tertemiz duygularla yaptığım şu yoruma çemkirdi her "ünlü" gibi. Ha önce özel mesaj atarak biraz kıvrandı mırmır hesabı yani dikkate almayınca daha fazla sinirlendi.

http://m.uludagsozluk.com/e/36745989/

Bak güzel kardeşim yaptığın her hareket bilinir olmak tanınmak için yapılan hareketler. Sözlükte bu saçma youtube kanalını paylaşan sonra başkası bunu görüp başlık açınca "hihihi gözünüzden bişey kaçmıyor hihihi" yapan da sensin. Yeme yani milleti. Bak daha kısa yoldan daha etkili nasıl hit alırım diyorsan sana sözlük olarak ipucu verelim.

Öncelikle evde bulunan bir duvarı güzel bir duvar kağıdı ile kaplayacaksın bu senin arka fonun olacak. Göz yormayacak ve rahatsız edici olmayacak.

Daha iç gıcıklayıcı giyinecek ekrana daha güzel pozlar vereceksin. Örneğin köprü pozisyonunu kameraya tam açıyla göstereceksin ki millet öğrensin.

"Öğrenciler bekliyor hocam"

görsel

Mesela amerikalı ve avrupalı meslektaşların "hahah meslektaşların" tekrar ediyorum meslektaşların gibi bikini alıp deneyeceksin videon hit alacak öyle sözlüklerde şansını denemeyeceksin. Çapını genişlet madem yapıyorsun bir iş hakkıyla yap.

Şimdi yastığına sarıl. Gb.