bugün
- karton toplayan çocuk16
- romanya52
- almanya25
- otel odası8
- sözlük kızlarının ojeleri17
- vietnam da gençleştirme ameliyatı olan adam9
- sözlükteki ayakçılar9
- nick vermeden bir yazara seslen14
- kadınların sapık olması10
- fatma betül sayan kaya39
- türkiye23
- 2 gecede 40 bin iranlıyı katleden molla rejimi13
- avrupanın en ucuz mazotunu kullanıyoruz21
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur33
- nikola tesla'nın kürt olması10
- dünya61
- hiçbir şeyin sarmaması10
- açılı nude5
- pencere açık uyumak3
- gilded ile yağan yağmuru izlemek4
- 8 dakikadır entry girilmiyor2
- güzel memelerin öpülmeye değer olması4
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir17
- meme yalarken düşünülen şeyler3
- yunanistan12
- meksika açmazı macerası12
- iran dışişleri bakanı arakçi'nin açıklaması2
- 2 hesap kullanan sözlük yazarları2
- tüm dünyada faşizmin yükselmesi5
- usualsuspect'i tedavi ettirmek8
- mal mısın sorusuna verilebilecek alternatifler3
- fon soruşturmasında tedbirlerin kaldırılması3
- başka ülkelre vatandşlk başvrsu yapn milltvekilri12
- sözlüğün en iyi gammazı3
- irlandalı futbolcuların israil protestosu2
- hentbol5
- çok uykum var3
- 27 eylül 2026 almanya yunanistan maçı7
- mehdinin en sevdiği balık7
- 4 büyükler bu transferleri nasıl yapıyor3
- anın görüntüsü31
- 27 eylül 2026 anadolu efes beşiktaş maçı4
- sarallar çetesi2
- offf çok sıkıldım sözlük4
- amerika birleşik devletleri31
- butlancıların birbirine girmesi5
- turizm3
- domates ve haşlanmış yumurtayı birlikte yemek2
- adidas3
- lookinin yeni nicki2
geçen günlerde bu sağlayıcıdan mutlu olduğuma dair bir entry girmiştim (#36609755)
akabinde 15 mayıs'ta kotalı tarifeleri piyasaya sürmüşler. kaynak: https://twitter.com/kotay...status/864210745571061760
bu fiyatlandırmaya göre şu anda aldığım paketin 1mbps altını (tabii ki akn dolduğunda 16mbps yerine 8mbps vermek için 25'den 24'e düşürmüşler; çok zekisiniz ama halk bunları yemiyor artık) 100gb akk ile 24 ay taahhüt ile 99 tl'ye satacaklarmış. ulan aynı hızın akk'siz hali zaten devlet düzenlemeyi yapmadan önce 99 tl'ydi? çocuk mu kandırıyorsunuz? hayır bunu çocuklar bile yemez o yüzden soruyorum.
bu entry'i niye giriyorum peki? 2-3 aya taahhütüm dolacak. beni arayıp an itibarıyla 60tl'ye kullandığım paketin 1 tık kötüsünü 100 liraya çakmaya çalışacaklar. belki uzun süredir kullanıyorum, faturalarımı günü gününe yatıyorum diye kampanya mampanya birşey yapıp 75-80tl'den çakabileceklerine inanacaklar. zaten o 75-80tl'ye alınan pakette vergilerle beraber 100tl olacak.
ancak ben çoktan turk net ile görüştüm. şu an kullanmaya başlamak istersem, 75mbps hız ve 150gb akk'yi 60 tl'den verebileceklerini söylediler. akn'ye ulaştığımda ise hızımın zaten an itibarıyla kullandığım internetin akn'ye ulaşmamış halinin 1mbps altına; 24mbps'ye düşeceğini söylediler.
tam garanti birşey söyleyemeyiz ama ortalama olarak ağustos sonunda bulunduğum semtte altyapı çalışmalarına başlayıp eylül ortası bitireceklerini söylediler (şansıma tam taahhütümün bittiği zamanlara denk geliyor). altyapı çalışması bittiği gibi verebildikleri en yüksek hız ile (altyapısız 75 verebiliyorlarsa; altyapıyı yaptıklarında 85-90'ı zorlarım diye umut ediyorum), akn'siz interneti aynı fiyattan kullanmaya devam edeceğimi de söylediler.
akabinde 15 mayıs'ta kotalı tarifeleri piyasaya sürmüşler. kaynak: https://twitter.com/kotay...status/864210745571061760
bu fiyatlandırmaya göre şu anda aldığım paketin 1mbps altını (tabii ki akn dolduğunda 16mbps yerine 8mbps vermek için 25'den 24'e düşürmüşler; çok zekisiniz ama halk bunları yemiyor artık) 100gb akk ile 24 ay taahhüt ile 99 tl'ye satacaklarmış. ulan aynı hızın akk'siz hali zaten devlet düzenlemeyi yapmadan önce 99 tl'ydi? çocuk mu kandırıyorsunuz? hayır bunu çocuklar bile yemez o yüzden soruyorum.
bu entry'i niye giriyorum peki? 2-3 aya taahhütüm dolacak. beni arayıp an itibarıyla 60tl'ye kullandığım paketin 1 tık kötüsünü 100 liraya çakmaya çalışacaklar. belki uzun süredir kullanıyorum, faturalarımı günü gününe yatıyorum diye kampanya mampanya birşey yapıp 75-80tl'den çakabileceklerine inanacaklar. zaten o 75-80tl'ye alınan pakette vergilerle beraber 100tl olacak.
ancak ben çoktan turk net ile görüştüm. şu an kullanmaya başlamak istersem, 75mbps hız ve 150gb akk'yi 60 tl'den verebileceklerini söylediler. akn'ye ulaştığımda ise hızımın zaten an itibarıyla kullandığım internetin akn'ye ulaşmamış halinin 1mbps altına; 24mbps'ye düşeceğini söylediler.
tam garanti birşey söyleyemeyiz ama ortalama olarak ağustos sonunda bulunduğum semtte altyapı çalışmalarına başlayıp eylül ortası bitireceklerini söylediler (şansıma tam taahhütümün bittiği zamanlara denk geliyor). altyapı çalışması bittiği gibi verebildikleri en yüksek hız ile (altyapısız 75 verebiliyorlarsa; altyapıyı yaptıklarında 85-90'ı zorlarım diye umut ediyorum), akn'siz interneti aynı fiyattan kullanmaya devam edeceğimi de söylediler.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar