bugün

atatürk vs allah

başlıkta da görüldüğü gibi toplumumuzda ciddi bir ahlak anlayışı sorunu bulunmaktadır.
acaba kaç nesil sonra türkiye normal düşünebilen bir toplum olacak?

bu siteye kaç kişinin girip girdileri okuduğunun farkına varmalıyız. kaç tane ergene böyle zırvalamanın çok komik bir şey olduğunu düşündürdüğümüzün farkına varmalıyız. neye inanırsak inanalım, kimi rol model alırsak alalım; canımız saçmalamak istiyorsa bile bunun en azından mantıklı bir temel noktası olması gerekir, Yaratıcı olduğuna inanılan Allah ile kulu Atatürk'ü karşılaştırmanın neresinde mantık aramalıyız? Diyelim ki Allah inancımız yok, o zaman Atatürk zaten kafadan almış olmuyor mu bu versusu? o halde neyin peşindeyiz? eğlenmenin peşinde. insanların iq larını düşürmeye çalışmak ne kadar eğlendirebilir bir insanı, merak ediyorum. Hayret ediyorum. kimi insan da böyle kendine lanet ettirmeyi seviyor demek ki. insanların sabrından almayın, bu nasıl bir saygısızlıktır yapılan?

böyle bir toplumda, niceliği artması gereken insanlardan olmalıyız. maalesef sizler -gerçekte öyle olmayabilirsiniz, buradan bakıldığında niceliği azalması gereken insanlardanmış gibi görünüyorsunuz.

lütfen kusura da bakmayın, şayet bunlar ne zamandır içimde tuttuklarım. yazmayayım diyorum, olmuyor. biz edebimizden susuyoruz, haliyle bir edepsizlik başını almış gidiyor. buna dur demek kimin ihtiyarında ise, rica ediyorum; Allah rızası için, inanmıyorsanız da insana olan saygınızdan, bunlara artık müsade etmeyin abiler. vallahi yazık bize ya. sözlüğe her girdiğimde gözlerim kanıyor.

ne anlama geldiği anlaşılmayan, mantıksız versus.