bugün
- 21 ekim 2026 lille galatasaray maçı50
- sözlük erkeklerinin bicepsleri71
- kimsenin memleket takımı tutmaması13
- eski sevgilinin bıraktığı iz8
- introsu atlanılmayan diziler6
- üzüntüsünü kimseye anlatmayan insan8
- hiçbir şey yapmak istemediğinizde ne yapıyorsunuz7
- sevgili olmanın çok saçma bir şey olması6
- kendine hayır demek4
- akplisin yani27
- kürtaj hak mıdır sorunsalı11
- duanın bir şeye yaramaması28
- x de çinliler ve türklerin kavgası11
- hesabını gizleyen erkek yazar10
- ısparta da gece hayatı14
- victor osimhen'in derbi açıklaması2
- hakkari de gece hayatı3
- 26 ekim 2026 galatasaray fenerbahçe maçı15
- gaye su akyol4
- ajdar grup kursa muhtemel diğer üyeler6
- 1 kızın peşinden 10000 erkeğin koşması4
- lezbiyen arkadaşınızı kız arkadaşınızla tanıştırma5
- benim bileğim yamuk mu10
- reddedilince öldürmek7
- fon vurgunu52
- berke özer7
- azerbaycan'ın 31 türk vatandaşını istememesi4
- samsun gece hayatı5
- vücut geliştirme ve eşcinsellik8
- ya aşkım senin neden bicepslerin yok diyen kız9
- sözlükte sevişilecek kız olmaması4
- sözlükteki fenerbahçeliler6
- modacı erkeklerin top olması7
- arkadaşlar nerdesiniz4
- astrologların babasını sikiyim3
- sözlük erkeklerinin göğüs kasları12
- kendi kabuğuna çekilmek3
- gönlü zengin kalbi güzel erkek12
- işçileri köle gibi çalıştıran türk patronlar7
- internetin neden yavaş olması4
- bir oturuşta yarım ekmek tost yiyen erkek10
- kolye140
- ibrahim tatlıses'in 24 yaşında sünnet olması5
- fotosu yarım saatte 1500 beğeni alan kız5
- anın görüntüsü23
- fatma betül sayan kaya22
- sümeyye adındaki bir kızı tavlama yolları4
- bir tırcı sevmek6
- hiç uçağa binmemek7
- aykirikadin13
Telefon alınırken kesinlikle ilk sıraya konulması gereken değerdir. Genellikle insanlar bilgisayar ve televizyonun yaydığı radyasyondan çekinir fakat telefonunki bunlardan daha fazladır ve her zaman yanımızda taşıdığımız bir alet. Bu işin standardizisyonuyla uğraşan kurumların getirdiği kıstaslara göre avrupada 1,5 amerikada 2 değeri altında olmalı sar (ya da tam tersi, hangisi hangisiydi hatırlamıyorum) ama bu kurumların markalar karşısında baskı altında olduğunu unutmayalım. Telefonunuzun sar değeri kesinlikle 1'in altında olsun. Nacizane tavsiyem kafa ve sar değerleri 0,7'nin altında olan telefon görürseniz, kaçırmayın yapışın. internette yaptığım okumalar ve dinlemelere göre, yüksek sar değerine maruz kalma beyin tümörüne varacak derecede ciddi zararlar verebiliyor. Kılavuzlarda gösterilen sar değerlerinin maksimum olduğunu, telefonun verilen değere wifi vb. açıkken, çift sim kart takılabiliyorsa, her ikiside takılıyken ve çekme zorluğu yaşadığı bir ortamda ulaşabileceğini aklımızdan çıkarmayalım.
Not : Telefonlar cebinizdeyken farklı, konuşurken farklı sar değeri veriyor. Bazı firmalar çakallık yapıp sar değerlerinden düşük olanı yazıyor internete, yükseğini yazmıyor. örneğin bla bla modeli vücut sar değeri 0.30, fakat telefonu satın alıp, kullanım kılavuzuna baktığınızda bir de bakıyorsunuz ki kafa sar değeri diye bir şey de var ve 1,40!
Not : Telefonlar cebinizdeyken farklı, konuşurken farklı sar değeri veriyor. Bazı firmalar çakallık yapıp sar değerlerinden düşük olanı yazıyor internete, yükseğini yazmıyor. örneğin bla bla modeli vücut sar değeri 0.30, fakat telefonu satın alıp, kullanım kılavuzuna baktığınızda bir de bakıyorsunuz ki kafa sar değeri diye bir şey de var ve 1,40!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar