bugün
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi6
- türk erkeği endonezyalı kız evliliği6
- sözler köşkü6
- sıpsıkıcı olmanız4
- ataköy'deki anyma konserinin iptal edilmesi3
- atatürk'e alerjisi olan tipler5
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- müslüman cinler2
- sözlükte evlenecek adam kalmaması3
- mesaj atıp konuşmayan kız2
- şikeci amedspor5
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- 1948 arap israil savaşı2
- sözlüğün bitmiş olması3
- saçını mora boyatan kızın amacı2
- dün gece ne oldu13
- sırrı süreyya önder28
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı5
- askerde sözlüğe girmek4
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- silver ile evlenecek erkek52
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- hristiyanlık4
- anın görüntüsü16
- fasulyeyi akşamdan suya koyan erkek5
- osmanlı'ya alerjisi olan tipler4
- osmanlı torunuyum diye gezen çomar4
- bazı şarkıları dinlemekten korkmak4
- tutmayan başlık açma rehberi7
- burcu akrep olan birini akrep sokması2
- sarapci koala58
- tarantino star wars'ı çekseydi nasıl olurdu2
- sevgiliyle yaşamanın normalleştirilmesi4
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- kalabalık umumi tuvalette penislerin çarpışması5
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- askerlik anıları6
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- oha doğum günüm yarın2
- suat usta2
- sözlükteki linç kültürü12
- mankenlikten şarkıcılığa transfer olan ünlüler2
- adem ve havva'nın yasak ağaca el sürmesi3
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- yakışıklı olup sevgilisi olmayan erkek3
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı7
- rafael leao victor osimhen leroy sane11
- abdülhamit han dönemi çözüm süreci fotoğrafı4
geçen gün : 20
antreman günü : 14
kilo :99
Evet. Şeytanın bacağını kırmış bulunuyorum. iki haneli rakamları gördüm. Daha da sırtım yere gelmez. 20 gündür Ekmek, şeker ve unsuz besleniyorum. Üç öğün yemek. bazen iştah olmadığı için 2 öğüne düşüyor. ilk zamanlar biraz acıkır gibi oluyordum ama bir hafta geçtikten sonra ekmeği aramamaya başladım. Çok acıktığım zaman kahve ile geçiştirdim. Hem tok tuttu hem de metabolizma hızlandırdı baya yararlı oldu.
Bazı mesajlar geldi, hızlı kilo verdiğimden sarkma olmuyor mu diye? sporla beraber diyeti tutturursanız sarkma olmuyor kesinlikle. 2 haftadan beri hissediyorum. yaptığım spor hem vücudu sıkılaştırıyor hem de iştahı kesiyor. Spor kesinlikle gerekli diye düşünüyorum.
Gelelim ağırlık programımıza :
Spora başlamadan eliptik bisiklet 20 dk yapıyoruz. Hem yağ yakımını başlatmak için hem de vücuttaki tüm kasları ısındırmak için biçilmiş kaftan. Ondan sonra bacak kaslarını geliştirmek için HACK SQUAT (MAKiNEDE ÇÖKÜŞ) 3x12 , LEG PRESS (MAKiNEDE AYAK iTiŞ) 3x12, Adımlama(Lunge) 3x12 (5,5 ağırlıkla beraber) , göğüs kasları için Peck Deck Fly 3x12, Ön kol arka kol ve omuz için de DUMBBELL ALTERNATIVE FRONT RAISE 3x12, SIDE LATERAL RAISE MACHINE 3x12, ONE ARM CABLE SIDE LATERAL RAISE 3x12 3 tane daha hareket var onların isimlerini tam olarak bulamadım. Bunlardan sonra 10 dk normal bisiklet ve 15 dk da normal (hit) koşu ile bitiriyorum. Toplam harcadığım zaman duş ile birlikte 2 saat. Fazla uzun sürmüyor yani.
Unutmadan günlük en az 2 lt su da içmek gerekiyor. Sporda sadece 1.5 litreye yakın tükettiğim için ben çok aramıyorum ama siz susuz diyet yapmayın kesinlikle çok zararlı.
antreman günü : 14
kilo :99
Evet. Şeytanın bacağını kırmış bulunuyorum. iki haneli rakamları gördüm. Daha da sırtım yere gelmez. 20 gündür Ekmek, şeker ve unsuz besleniyorum. Üç öğün yemek. bazen iştah olmadığı için 2 öğüne düşüyor. ilk zamanlar biraz acıkır gibi oluyordum ama bir hafta geçtikten sonra ekmeği aramamaya başladım. Çok acıktığım zaman kahve ile geçiştirdim. Hem tok tuttu hem de metabolizma hızlandırdı baya yararlı oldu.
Bazı mesajlar geldi, hızlı kilo verdiğimden sarkma olmuyor mu diye? sporla beraber diyeti tutturursanız sarkma olmuyor kesinlikle. 2 haftadan beri hissediyorum. yaptığım spor hem vücudu sıkılaştırıyor hem de iştahı kesiyor. Spor kesinlikle gerekli diye düşünüyorum.
Gelelim ağırlık programımıza :
Spora başlamadan eliptik bisiklet 20 dk yapıyoruz. Hem yağ yakımını başlatmak için hem de vücuttaki tüm kasları ısındırmak için biçilmiş kaftan. Ondan sonra bacak kaslarını geliştirmek için HACK SQUAT (MAKiNEDE ÇÖKÜŞ) 3x12 , LEG PRESS (MAKiNEDE AYAK iTiŞ) 3x12, Adımlama(Lunge) 3x12 (5,5 ağırlıkla beraber) , göğüs kasları için Peck Deck Fly 3x12, Ön kol arka kol ve omuz için de DUMBBELL ALTERNATIVE FRONT RAISE 3x12, SIDE LATERAL RAISE MACHINE 3x12, ONE ARM CABLE SIDE LATERAL RAISE 3x12 3 tane daha hareket var onların isimlerini tam olarak bulamadım. Bunlardan sonra 10 dk normal bisiklet ve 15 dk da normal (hit) koşu ile bitiriyorum. Toplam harcadığım zaman duş ile birlikte 2 saat. Fazla uzun sürmüyor yani.
Unutmadan günlük en az 2 lt su da içmek gerekiyor. Sporda sadece 1.5 litreye yakın tükettiğim için ben çok aramıyorum ama siz susuz diyet yapmayın kesinlikle çok zararlı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar