bugün
- ilk kimin aklına geldiği merak edilen şeyler6
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle17
- midye7
- neden kadın ayağına ilgi duyulduğu sorusu6
- anket türkiye de eyalet sistemine geçilsin mi9
- menemen4
- ayakseverlik5
- sevgiliyle yapılabilecek en güzel aktivite6
- kiraz cicegi kolonyasi33
- velvet39
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen17
- yazarların en sevdiği meyve3
- seksting yapacak yazarlar veritabanı6
- sözlük yazarlarının tatlıları20
- oğlum donat şu masayı4
- arapça da ben ene diye mi ana diye mi okunur3
- 1000 liralık boxer giymek3
- tabağında yemek bırakan erkek5
- kırk yaşında ayağına yatan elli küsürlük yazar9
- corona3
- kokoreç3
- izlenilen ilk yabancı dizi10
- iş sözleşmesinde 5 yıl hamile kalamaz maddesi7
- yıldızların göründüğü yerler2
- johnny sinsin araba vurdurması2
- sevgiliyle yemek yaparken sevişmeye başlamak5
- düşün ki o bunu okuyor6
- uludağ sözlük kızlarının güzel olması7
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı14
- stanley termosu olan kız3
- aylık 350 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- erdal özyağcıların küçük zamparalığı4
- kadın yazarların kavga etmesi11
- su içen kız3
- külliye'nin yapımıyla gurur duymaya başlayan solcu2
- boş yapan yazar3
- 2026 dünya kupası22
- en çok öğrenmek istediğiniz diller3
- bitiremediği yemeği paketleten erkek modeli4
- dördüncü yakup3
- bir ayet reddedince dinden çıkmak18
- fas8
- kuran da namazın olmaması21
- fransa5
- esaretin bedeli filmini hapiste izlemek2
- uçak gemisini batıran ilk kişi3
- halil ibrahim türküsü2
- uludağ sözlük erkeklerinin çok tipsiz olması5
- sözlükçülerin müzik zevklerini anlatan şarkılar4
- anal sex yapan kadın5
sevgiyi hakeden bir sevgili için:
Bir kız geldi tam karşımda durdu, önce varlığıyla varlığımı onurlandırdı, gözlerinin içine baktım , oradan beynimin en diplerine kadar ulaştı, aklıma ve kalbime yüklenen acıları daha önce görmediğim kadar özenli elleriyle raflardan aldı tüm pislikleri, lanetleri yine aynı özenli elleriyle indirip asla açılamayacak kutulara koydu. Maskeler arkasından bakan gözlere alışkın olduğu için gözlerim, daha önce benden başka hiçkimseye açılmamışçasına berrak ve temiz maviliğini seçemedi onun güzel gözlerinin ürktüm çekindim sanki daha önceki gibi görememekten gördüğümü zannettiğim zahirilikleri ,zahiri zannettiğm şeylerin gerçekliğini yüzüme vurdu, onda sevgiyi keşfettim, onu tanıdıktan sonra bütün iyelik eklerim onunla ilgili oldu, sadece sevgi olarak kalmadı sevgiyle doldu "sevgili" oldu.
bu da sevginizi asla haketmeyen sevgililer için;
yalancıların en büyüğü de olabilir sevgilim dediğiniz insan. son derece acımasızca canınızı yakabilir, en kötü zamanınızda sırtını dönebilir, hatta arkasına bile bakmaz, -ben ne yaptım- diye düşünmez bile, hakkınızda hiç birşey bilmiyormuş gibi davranan bir yabancıya dönüşebilir, yazdığınız onlarca, yüzlerce satırı yok sayabilir, sevginizi hiçe sayabilir, bir ay önce uğruna herşeyi yapabileceğiniz sevdiğiniz ve tarafından sevildiğine inandığınız, size -sevgilim, sevdiğim, aşkım- diye seslenen insan bir ay sonra bir yabancıya dönüşebilir, aslında seni sevmiyormuşum bile diyebilir, şaşırmayın, sadece dua edin, güçlü olun geçecektir.
"Gözlerinden kapı açtın
Buyur ettin bakışımı
Davete icabet ettik
Kırıp gitmek yakıştı mı?"
diye sormak istersiniz ama nafiledir hepsi ne demiş demir demirkan, nafile bunlar birisi birgün sizi anar da ağlar belki, kim bilir...
Bir kız geldi tam karşımda durdu, önce varlığıyla varlığımı onurlandırdı, gözlerinin içine baktım , oradan beynimin en diplerine kadar ulaştı, aklıma ve kalbime yüklenen acıları daha önce görmediğim kadar özenli elleriyle raflardan aldı tüm pislikleri, lanetleri yine aynı özenli elleriyle indirip asla açılamayacak kutulara koydu. Maskeler arkasından bakan gözlere alışkın olduğu için gözlerim, daha önce benden başka hiçkimseye açılmamışçasına berrak ve temiz maviliğini seçemedi onun güzel gözlerinin ürktüm çekindim sanki daha önceki gibi görememekten gördüğümü zannettiğim zahirilikleri ,zahiri zannettiğm şeylerin gerçekliğini yüzüme vurdu, onda sevgiyi keşfettim, onu tanıdıktan sonra bütün iyelik eklerim onunla ilgili oldu, sadece sevgi olarak kalmadı sevgiyle doldu "sevgili" oldu.
bu da sevginizi asla haketmeyen sevgililer için;
yalancıların en büyüğü de olabilir sevgilim dediğiniz insan. son derece acımasızca canınızı yakabilir, en kötü zamanınızda sırtını dönebilir, hatta arkasına bile bakmaz, -ben ne yaptım- diye düşünmez bile, hakkınızda hiç birşey bilmiyormuş gibi davranan bir yabancıya dönüşebilir, yazdığınız onlarca, yüzlerce satırı yok sayabilir, sevginizi hiçe sayabilir, bir ay önce uğruna herşeyi yapabileceğiniz sevdiğiniz ve tarafından sevildiğine inandığınız, size -sevgilim, sevdiğim, aşkım- diye seslenen insan bir ay sonra bir yabancıya dönüşebilir, aslında seni sevmiyormuşum bile diyebilir, şaşırmayın, sadece dua edin, güçlü olun geçecektir.
"Gözlerinden kapı açtın
Buyur ettin bakışımı
Davete icabet ettik
Kırıp gitmek yakıştı mı?"
diye sormak istersiniz ama nafiledir hepsi ne demiş demir demirkan, nafile bunlar birisi birgün sizi anar da ağlar belki, kim bilir...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar