bugün

don t starve together

don't starve'ın multi versiyonu. multi diye aldım ama tek oynuyorum hep arkadaş. oyunda her şey ölmeniz için tasarlanmış anasını satayım. hiçbir video izlemeden tamamen kendi çabalarımla hayatta kalmaya çalışayım dedim. sonuç aşağıda:

1. deneme: karanlıktan öldüm.

2. deneme: açlıktan öldüm.

3. deneme: kurt saldırısında öldüm.

4. deneme: kurt saldırısını atlattım. ama bu sefer de 2. dalga kurt saldırısında öldüm.

5. deneme: kurtlarla baş edemeyeceğimi anlayıp kurt saldırılarını kapattım. bu sefer de 30. gün bi tane dev yaratık geldi ona öldüm.

6. deneme: dev yaratıkları komple kapattım. ooh dedim işlem tamam artık bi 1000 gün yaşarım. sonuç: kışın donarak öldüm.

7. deneme: kışı kısalttım, giysiler yaptım, yiyecekleri önceden depoladım. sonuç: kışı atlattım ama bu sefer de yazın aşırı sıcaktan öldüm.

8. deneme: yaz sıcağıyla başa çıkmayı öğrendim. gerekli materyalleri yaptım. bu sefer de aşırı sıcaktan base'im yandı her şeyim kül oldu ben de ragequit yaptım.

9. deneme: dedim bu sefer yapıcam. tuttum yangın söndüren kar topu makinesinden yaptım. base on numara. yemek kazanı et kurutucular her şey tamam. bu sefer de gecenin bir körü gökten kurbağa yağdı onlara öldüm aq. bu oyunda hayatta kalmak ne zor iş yav.