bugün

luks mekanlardaki plasma tv musrifligi

benim gibi ufak plan insanlarına ince ince hesaplar yaptıran müsrifliktir.. artık günden güne daha gerizekalı tanımlar yapmaya başladım, düzelticem ama..
dün bi girdim (reklam olmaması açısından mekanın adı değiştirilerek verilecektir) kadıköy kahpe dünyası'na, beynimden vurulmuşa döndüm.. bir kere 'kahpe dünyası' diye işletme mi olur lan, kurumsallaşmış bir randevu evi gibi.. konumuz bu değil ama..
abi ortama bir giriyorsun seni bir komi ve 57 tane sky türk haber özeti karşılıyor.. her kolona 7 tane sıkıştırmış herifler.. oturuyorsun menüyü açıyorsun içinde yine sky türk, yine haberler.. işletmeci yememiş içmemiş, bütün ciroyu plasma tv'ye yatırmış, sonra 'neden batıyorum' oluyor.. tuvalette pisuarın içinde bile cnbc-e borsa gündemi'ne işedim lan..
nasıl bir fetişse artık..
nedir, zengin mi gösteriyor ortamı yani?.. evet gösteriyor, tamam.. ama koy 4 tane, ona da dibimiz düşer.. elini sallasan plasma lan.. mekanın sahibi galiba arçelik'teki çelik.. insan düşünüyor haliyle ''ulan şu masanın alt tarafındakini alsam kim ne anlar, takarım benim odaya, ohh, bütün gün ben, izlerim sky türk..'' diye..
neyse çıkarken para üstü olarak verdiler bir 55 ekran da kötü yola sapmadım..