bugün
- futbol24
- almanya10
- vfb stuttgart7
- borussia dortmund5
- muz4
- italya7
- fc internazionale milano6
- ac milan5
- ingiltere5
- chelsea fc4
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- bayern münih4
- yecüc ile mecüc5
- cansever9
- fait bey dönsün kampanyası2
- victor osimhen3
- sol elle osbir çekmek3
- liverpool fc2
- arsenal fc3
- kadınlar neden kötü araba kullanır sorunsalı14
- yazarların uyuyamama sebebi2
- gece sokakta freddy krueger ile karşılaşmak4
- yorgun mermi19
- galatasaray neden transfer yapamıyor16
- behlül ün bihter den ayrılma nedenleri6
- gocu'nun solak olması4
- insan doğru olanı seçerek mutlu olabilir mi6
- dünyanın 10 da birinin solak olması4
- sözlük yazarlarının tatlıları14
- türk mutfağının en uyduruk kaydırık yemeği7
- etek giyen erkek10
- dünyanın tersine dönmesi5
- düşün ki o bunu okuyor4
- sözlük yazarlarını evlendirmek12
- 8 ağustos 2026 juventus inter milan maçı2
- domdomusa3
- galatasaray11
- tavuk sevmemek5
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları12
- dinozor döner3
- çirkef galatasaray2
- ben geldim laleler3
- sürekli dizi6
- kupa kızı ve sinek valesi2
- gece iki de tam ekmek tavuk döner ve bira yemek3
- öfkeli genç adamlar kuşağı3
- meltem mi daha güzel gönül mü sorunsalı6
- para5
- devalüasyon yakın mı9
- g o k u2
uzun süredir netflix reklamları vermekteler. ancak 1 gb internet paketi ile birlikte satın almaya çalıştığımda abonelik başlangıcından en fazla 30 gün geçmesi gerekmektedir şeklinde hata alıyorum. müşteri temsilcisine şikayet kaydı oluşturdum ancak haftalardır dönüş yapılmadı. sikayetvar com'da şikayetime 'cevap!!!' vermek için aradılar ve 7 dk müşteri temsilcisine aktarmak için bekletiyorlardı ki ben dayanamadım kapattım. daha sonra bugün tekrar aradılar ve 23 dakika dayanabildim ve yine kapattım. muhtemelen sikayetvar com'da şikayetin altına da aradık ulaşamadık yazacaklar. işin komik tarafı başka telefonla aradım ve müşteri temsilcisine ulaştım. bu durumu da şikayet etmek istediğimi söyledim. ancak aktif bir şikayetim varken başka bir şikayet oluşturamayacağımı söylediler. ne diyeyim teşekkürler(!) vodafone.
(video artık mevcut değil)
görsel
edit: hala devam ediyorlar. müşteriyi şikayetçi olduğuna pişman ettirmeye çalışıyor herhalde utanmaz herifler. bugün de 45 dk bekleyebildim. allah belanızı versin.
(video artık mevcut değil)
görsel
edit: hala devam ediyorlar. müşteriyi şikayetçi olduğuna pişman ettirmeye çalışıyor herhalde utanmaz herifler. bugün de 45 dk bekleyebildim. allah belanızı versin.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar