bugün

uludağ sözlük

şu üç günlük dünyada bu mecraya geleli üç gün olmuş.

mecrada yazılanları çok fazla okuyamadım. şu anda bu sayfadan yukarı doğru şöyle bir göz gezdirdim. mecralardaki benzer yakınmalar. sol yanın rezilleşmesi.

12 sene ekşi'de yazmış biri olarak iki mecrayı karşılaştırmak için henüz erken.

ekşi'de iken konuyu google'dan arayıp buradan referanslar verdiğim olurdu.

ekşi'deki bu sansürcü kafalar defolup ve de s.ktiirolup gtrmeden orada bir daha yazmam. ne kadar boku çıksa da ama orada çok değerli adamlar var. onları içerden takip etmek daha kolaydı. şimdi çoğuna bakmaya vaktim olmuyor. kusura bakmasınlar.

bakıyorum, şu anda belirteceğim iki mevzu var.

ilki belki ben bilmiyorum göremedim veya büyük ihtimalle yok, girilen entry'den sonra kaç entry girildiğ ile beraber listeleyen bir
özellik olmalı. yazdıklarına reaksiyonun ne olduğunu zaman kaybetmeden hızla ulaşmak için güzel bir yöntem. ayrıca hangi konuda hareketlenme gıpraşma olduğunu da net görebiliyorsun.

bu bir. ikinci konu da gerrçekten merak ettiğim bir konu. çok sert polemiklere girdim, girerim. çok grubu, tipi, trolü sıra sıra dizdim. yine dizerim. şu üç günlük dünyada koskoca 21 adet entry girmişiz eksi basacak bula bula şu suya sabuna dokunmayan entry mi buldu 3 arkadaş? (bkz: ılgaz 15 temmuz istiklal tüneli) (bkz: #35193820)

21 entry'nin içinde siyasete, ekonomiye, teröre gündeme bulaşmayan en suya sabuna dokunmayan entry buydu.
gerçekten merak ettim bu kafayı. günahım kadar sevmediğim akp hükümetini, memleketimi(ülke anlamında değil, gerçekten memleketimi) çok çok rahatlatacak bir tünel açıyor. buna ancak teşekkür edilir. verilen ismin başındakini es geçiyorum, (o öyle çok kalmaz) istiklal adı kurtuluş yıllarında da inebolu kastamonu üzerinden ankara' uzanan silah ve cephane yolunun adıdır.

bir de bu işi profesyoneli olarak, buranın geliştirme alt yapısının çok daha güncel olduğu ve kullanıcı acısından daha güzel olduğunu söyleyebilirim. ortalık buram buram mavi mürekkep yok javascprit kokuyor. emek verenlerin ellerine sağlık. güzel iş çıkarmışlar.
© copyright 2005 - 2026