bugün
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek35
- masklavi'nin biraz gergin olması10
- yandaş basını okumak7
- kolay gelsin denilen esnafın cevap vermemesi9
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz21
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri6
- kız kıza sevişmek4
- rakipleri gözaltına alıp seçim kararı almak9
- 2027 asgari ücret tahmin yarışması7
- kadıköy de kara gece3
- sude sendromu10
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci3
- dindarların çoğunun fakir olması12
- ismet birader neden koşturmuyor sorunsalı5
- yagmurcu6
- arkadaşlar kızarmış ekmek isteyen var mııı5
- rams parkta kara gece2
- mutlu bey mutlu olsun kampanyası2
- sözlük açsanız ismi ne olurdu10
- günümüz çocuklarının ana babayı saymaması5
- adana demirspor3
- mehdiyetin takımı galatasaray3
- erecto don don bey3
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi17
- kürt kızlarının güzel olması5
- çıplaklar kampında tarih hocasıyla karşılaşmak5
- kemal kılıçdaroğlu6
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı13
- belçika polisinin öldürdüğü türk3
- en sevdiğiniz ayı3
- 4 kasım 2026 viking sabah maçı2
- melih gökçek13
- 13 ekim 2026 sabah slavia prag maçı2
- maide 82
- ilk buluşmada ehonomi çoğ eyi diyen kız2
- bugünün yarından güzel olması2
- ben robot değilim tuzağı2
- silver ile evlenecek erkek52
- arkadaşlar kavga etmeyin2
- akrostişli şiir7
- kızları en güzel olan şehir13
- 30 yaşına girmek6
- don don bey birader2
- 6 kişi öldü diye yas ilan edilmez4
- geleceğin hep güzel görünmesi olayının bitmesi2
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor12
- sırrı süreyya önder28
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- özenilen şeyler3
- hristiyanlık8
mert düşman vardır,
savaşırsın, çarpışırsın, gücünle ve kurnazlığınla alt etmeye çalışırsın. yenersin, yenilirsin.
ama saygı duyarsın, ölsen dahi şerefinle öleceğini bilirsin, ölsen dahi esasında karşındaki düşmanın sana saygı duyduğunu bilirsin.
kazanıp öldürsen dahi için acıyarak öldürürsün, çünkü bilirsin, aslında oda iyi biridir, kendi doğruları için savaşmıştır. kimin haklı olduğunu sen bile bilmezsin, ancak senden 4 belki 5 nesil sonraki insanlar bilir.
ama birde düşmanın "öteki" türlüsü vardır, yecüc mecüc tarzı.
sen başta anlamazsın, bunlar kim böyle dersin. sağa sola köpek gibi saldıran bir düşmandır bu. aman banane be, bana dokunmuyor dersin, hatta komşunun bahçesine girdiği zaman alaycı bir şekilde gülersin, hoşuna gider, hatta önüne biraz et atar, bak şu komşuyada saldır dersin. millet hop napıyorsun diyince banane benim derdim değil dersin.
işte gün gelir o köpek senin düşmanın olur, senin canını yakar. naptım lan ben bu vakte kadar dersin. köpeği ehlileştirmeye çalışırsın, ama bir türlü beceremezsin...
hah işte işler bu raddeye geldiyse eğer, çekip vuracaksın kardeşim o köpeği. yakacaksın evini barakasını, öteki köpeklere ibret olsun diye, parçalayacaksın o köpeği, leşini parçalasınlar diye öteki köpeklere atacaksın, ki öteki köpekler kim patron anlasın.
tabi bunları gücün varsa yapabilirsin, gücün yoksa ancak iti ite kırdırabilirsin, oda nereye kadar.
etrafımız köpeklerle çevrili, en azılı köpek ise ışid. çevirin paçavraya şu köpeği, atın pkk köpeğinin önüne, parçalasın onlar, ama aynı zamanda gücünü kabul etsin senin...
ama nerdeeeeee,
bizimkiler ancak fetö finosuyla zaman geçirmekte, tüm milletede bu finonun aslında doberman olduğunu söylemekte. bu finoyuda kendileri besledi ha, besledi, semirtti, sonra gün geldi fino bunlara hırladı, sonra birde ellerini ısırdı, o zaman akılları başlarına geldi.
zor arkadaşlar zor, bu kafayla, bu mantaliteyle zor... allah sonumuzu hayır etsin.
savaşırsın, çarpışırsın, gücünle ve kurnazlığınla alt etmeye çalışırsın. yenersin, yenilirsin.
ama saygı duyarsın, ölsen dahi şerefinle öleceğini bilirsin, ölsen dahi esasında karşındaki düşmanın sana saygı duyduğunu bilirsin.
kazanıp öldürsen dahi için acıyarak öldürürsün, çünkü bilirsin, aslında oda iyi biridir, kendi doğruları için savaşmıştır. kimin haklı olduğunu sen bile bilmezsin, ancak senden 4 belki 5 nesil sonraki insanlar bilir.
ama birde düşmanın "öteki" türlüsü vardır, yecüc mecüc tarzı.
sen başta anlamazsın, bunlar kim böyle dersin. sağa sola köpek gibi saldıran bir düşmandır bu. aman banane be, bana dokunmuyor dersin, hatta komşunun bahçesine girdiği zaman alaycı bir şekilde gülersin, hoşuna gider, hatta önüne biraz et atar, bak şu komşuyada saldır dersin. millet hop napıyorsun diyince banane benim derdim değil dersin.
işte gün gelir o köpek senin düşmanın olur, senin canını yakar. naptım lan ben bu vakte kadar dersin. köpeği ehlileştirmeye çalışırsın, ama bir türlü beceremezsin...
hah işte işler bu raddeye geldiyse eğer, çekip vuracaksın kardeşim o köpeği. yakacaksın evini barakasını, öteki köpeklere ibret olsun diye, parçalayacaksın o köpeği, leşini parçalasınlar diye öteki köpeklere atacaksın, ki öteki köpekler kim patron anlasın.
tabi bunları gücün varsa yapabilirsin, gücün yoksa ancak iti ite kırdırabilirsin, oda nereye kadar.
etrafımız köpeklerle çevrili, en azılı köpek ise ışid. çevirin paçavraya şu köpeği, atın pkk köpeğinin önüne, parçalasın onlar, ama aynı zamanda gücünü kabul etsin senin...
ama nerdeeeeee,
bizimkiler ancak fetö finosuyla zaman geçirmekte, tüm milletede bu finonun aslında doberman olduğunu söylemekte. bu finoyuda kendileri besledi ha, besledi, semirtti, sonra gün geldi fino bunlara hırladı, sonra birde ellerini ısırdı, o zaman akılları başlarına geldi.
zor arkadaşlar zor, bu kafayla, bu mantaliteyle zor... allah sonumuzu hayır etsin.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar