bugün

beşiktaş

dünkü rezilliğin en büyük sorumlusu craig thomson denen şerefsiz hakem bozuntusu tamam ama beşiktaş'ın bir de şapkayı önüne koyup düşünmesi gerekiyor. tamam bu maça kadar yenilmemiştik ama bir taraftan yenemiyorduk da. özellikle son maçlarda takımın hücuma geçmesi konusunda büyük sıkıntıları olduğu bariz belli.

bu çocuğu çok mu abarttık bilmiyorum ama oğuzhan özyakup takımı hücuma taşıyacak kalitede bir futbolcu değil. oğuzhan'dan nasıl verim alırsın biliyor musun? onu orta sahanın gerisinde oynatarak. geçen sezon forvet arkasında sosa oynarken, oğuzhan ise atiba ile orta sahanın gerisinde tandem oluşturuyordu ve bu sistemde oğuzhan kariyerinin en iyi sezonunu geçirdi. oğuzhan serbest dolaşmayı seven bir oyuncu. orta sahanın defansif yükü atiba'da iken kendisi ileri geri serbest dolaşacak, ofansif orta saha görevi ise başkasının olacaktı. ona sırf forvet arkası görevi verirsen takımın hücuma taşınması noktasında sıkıntı çekersin. bu noktada şenol güneş'i de suçlayamıyorum. talisca'nın sakatlığı beşiktaş'ı tam kalbinden vurdu. onun yokluğunda bu görevi oğuzhan yükleniyor ama o da kaldıramıyor bunu.

aboubakar meselesine gelirsek. tabiki gomez'in yerinde yeller esiyor ama ben aboubakar'ın hala iyi bir forvet olduğunu düşünüyorum. yukarıda saydığım sebeplerden kendisi de doğru dürüst beslenemiyor ki nasıl gol atması beklensin.

tolgay arslan bu takımın kesinlikle ilk 11 oyuncusu değil. kendisi 2 sene önce bi liverpool'a salladı sonra kayboldu. bi gökhan inler vardı ne oldu ona? işte bunlar hep sorular.

aynı şeyi olcay içinde düşünüyorum. o da beşiktaş'ın ilk 11 oyuncusu olamaz. ama işte bunlar hep zorunluluktan. caner'de sakat olunca el mecbur olcay'a falan kalıyorsun. çok cenabet bir sezon geçiriyoruz çok.
© copyright 2005 - 2026