bugün
- silver ile evlenecek erkek41
- ellerim bos gonlum hos29
- rica etsem beni linçler misiniz14
- yüzüklerin efendisi5
- sürü zekası8
- ohooo biri gider biri gelir sayıları o kadar çokki12
- teomancalmasur6
- enayimiknatisi ile kavga etmek10
- bik bik nedir niye bu kadar sevilesidir9
- avukat sevgili8
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak9
- nervio hamferdi10
- ruhun bir bedenden diğerine geçmesi5
- mesajla verilmiş en büyük ayarlar7
- imparatorice olmak ister miydiniz7
- fenerbahçe nin transferi kapaması18
- resmine 31 çektim de yattım3
- sokakta dayak atılan kadın görsen karışır mısın6
- sözlükteki en kaliteli nesil10
- ktç'nin iki ay çalyak yemesi olayı9
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası21
- bir kızdan kibarca nasıl domalmş fotoğrafı istenir9
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı30
- parayla saadet olması18
- arkadaşlar gammaz çetesi kuruyorum9
- sözlüğün toplam zekası6
- katatespizartmasi16
- cop315
- ortama girince herkesin susması11
- yazarların şu an dinlediği şarkılar5
- sarapci koala61
- sözlük yazarlarının kombinleri12
- bugün ne oldu3
- amedspor19
- sözlükte tartışma kaybetmeme taktikleri5
- silik yemek5
- psikopatlar neden klasik müzik sever7
- evli adamın sözlükte ne işi var8
- tuzlu kahve dizisi7
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın3
- true ve s'i l v'e r m'i s t birlikteliği11
- düşmüş melekler aynı anda tüm dünyayı işitebiliyor7
- motordan düşmek6
- korkunçlu cinli roman yazmak5
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması25
- gocu31
- özel mesaj ifşası5
- ne mutlu türküm diyene3
- hoşlanılan kıza ilk mesaj olarak ne yazılır8
- iran düşmanlığı13
kesinlikle cezayla değil. çünkü 3-5 aylık bebeğe dahi tecavüz eden, kediye tecavüz edip ölümüne sebep olan kişiyi ceza durdurmaz. asmak kesmek bizim yüreğimize su serper gazımızı alır ama benzer olayların yaşanmasını engellemez.
çünkü suçu işleyen herkes yakalanmayacağını düşünerek işliyor. diyelim ki ceza 10 yıl . tecavüzcü yakalanmayacağını hesap ederek o tecavüzü gerçekleştiriyor zaten. 10 yılı kim göze alır ?
aynı şekilde müebbet de desen, idam da desen yine yakalanmayacağını düşünerek gerçekleştirecekler aynı eylemi, yakalanınca ve aslınıca bizim gazımız alınacak ama benzer eylemlerin önüne geçemeyeceğiz.
bir "insan" tecavüz ediyorsa, kadına, erkek çocuğa, kediye, bebeğe her neyse; bir kere psikolojik sorunu vardır. hiçbir normal insan bunu yapmaz. tecavüz vakalarında faillerin ortak noktalarını iyi analiz etmek gerek. yaşadığı ortak psikolojik sorunları bulmak gerek.
psikoljik sorun derken acınacak halde olmaktan, hastalıktan bahsetmiyorum. nasıl pislik bir ruh haline girmiş bu varlıklar bunu analiz etmek gerek diyorum.
ana babadan işkence mi görmüş? saçma sapan bir din eğitimi mi almış? vs vs.
diyeceğim o ki bir kişi tecavüz edesi varsa ediyor maalesef. ceza vs. durdurmuyor böylelerini. önemli olan böyle eylemleri reddedecek, kabullenmeyecek, aklının ucundan dahi getirmeyecek bireylere sahip olabilmek.
çünkü suçu işleyen herkes yakalanmayacağını düşünerek işliyor. diyelim ki ceza 10 yıl . tecavüzcü yakalanmayacağını hesap ederek o tecavüzü gerçekleştiriyor zaten. 10 yılı kim göze alır ?
aynı şekilde müebbet de desen, idam da desen yine yakalanmayacağını düşünerek gerçekleştirecekler aynı eylemi, yakalanınca ve aslınıca bizim gazımız alınacak ama benzer eylemlerin önüne geçemeyeceğiz.
bir "insan" tecavüz ediyorsa, kadına, erkek çocuğa, kediye, bebeğe her neyse; bir kere psikolojik sorunu vardır. hiçbir normal insan bunu yapmaz. tecavüz vakalarında faillerin ortak noktalarını iyi analiz etmek gerek. yaşadığı ortak psikolojik sorunları bulmak gerek.
psikoljik sorun derken acınacak halde olmaktan, hastalıktan bahsetmiyorum. nasıl pislik bir ruh haline girmiş bu varlıklar bunu analiz etmek gerek diyorum.
ana babadan işkence mi görmüş? saçma sapan bir din eğitimi mi almış? vs vs.
diyeceğim o ki bir kişi tecavüz edesi varsa ediyor maalesef. ceza vs. durdurmuyor böylelerini. önemli olan böyle eylemleri reddedecek, kabullenmeyecek, aklının ucundan dahi getirmeyecek bireylere sahip olabilmek.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar