bugün

din özgürlüğü

türkiye'de ergen olana kadar din eğitimi yoktur, aslında din kültürü ve ahlak bilgisi dersi adı altında yalnızca sünni islam da öğretilmez, hatta o dinleri öğretmez, matematik kitabıdır, sinüs konünüs öğretir.

türkiye'de dini eğitimi diyanet işleri başkanlığı'nın emrindeki kuran kursları vermez, son zamanlarda 4'e de katlanmamıştır zaten bu kursların sayısı, bu kursa çocuklarını gönderen ailelere devlet tarafından para yardımı da yapılmamaktadır zaten, hatta ismindeki kuran ismi bir kutsal kitabı değil birşeyler kuran anlamından gelmedir.

türkiye'de imam hatip liseleri'ne öğrenci yazdırmada patlama yaşanmamaktadır, oraya yazılan kız ve erkeklerin yaşı 14'tür ama onlar ergen değildir aslında, hatta onlar insan bile değildir, kedidir kedi.

türkiye'de türbanlılar ikinci sınıf vatandaştır evet, öyle ki iktidarda olan türkiye komünist partisi'dir zaten, din düşmanı münafıkların partisi hani. abiler ve ablalar adı altında hücre evi yapılanması da yoktur bu ülkede, oralarda türban takmaya zorlanmamaktadır genç kızlarımız, başlarını açmaları tebliğ edilmektedir zaten kendilerine. dini bütün vatandaşlar din özgürlüğü altında üniversitenin kapüsündeki elele tutuşan sevgilileri dövmüyorlardır zaten, ''aferin'' derler.

türkiye cumhuriyeti'nde doğarken konuşmaya başlar çocuklar zaten ve dinim islam'dır der, kelime-i şahadet getirir oracıkta, öyle basılır din hanesine bu ibareler.

ve dün bu ülkenin dışişleri bakanı ali babacan çıkar avrupa birliği toplantısında ''türkiye'de müslümanların din özgürlükleri yoktur'' diyerek dışişleri bakanı olduğu ülkesini avrupa'ya şikayet eder. ilginç olan kendi başbakanı bu ülkenin dini çimentodur diyen, yüzde 99'u müslümandır diyen(oturup sayarak tabi kafadan mı sallayacak koskoca başbakan?) bir zat-ı muhteremdir. haketten burası ilginç bir ülke, burası türkiye.
güncel Önemli Başlıklar