bugün
- evlenilecek erkek bulmanın gittikçe zorlaşması15
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi22
- rujlu erkekle öpüşmek8
- 1 ekim 2026 benzin zammı7
- bir sözlük kızını sözlükten çekip çıkartmak4
- yazarların sabah kahvaltısı6
- samara morgan önünüze çıksa yapacaklarınız5
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- kışın duş alırken üşümemek için öneriler9
- ölüyorum lan ölüyorum5
- yazılımcı flörtü2
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- fiziği güzel sözlük kızları47
- from gold from dust13
- araba kullanırken uyumak4
- sözlük kızı için kavga eden 2 kaslı sözlük erkeği13
- vişneçürüğü tanga giyen sözlük erkeği13
- recep tayyip erdoğan27
- sözlüğün götü en güzel yazarı12
- nervio23
- çin'e demokrasi gelsin10
- halka filmini izlerken telefonun çalması4
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı14
- vajinanın iç sıcaklığı10
- truesuz sözlük8
- hastalık havası8
- silikon memenin patlaması10
- çok makyaj yapan kız vs doğal kız10
- rujlu kadınla öpüşmek6
- uzun süre ayakkabı içinde kalmış ayak6
- fatma betül sayan kaya59
- anında dolan göz neyin belirtisidir6
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı14
- tbmm'nin yeni yasama yılı açılışı2
- burna tuzlu su çekmek6
- emekçilerin çalışma yaşamı talepleri2
- gocu19
- sözlük erkeklerinin kaşar olduğu gerçeği9
- judas'ı dayak yerken görseniz ne yaparsınız10
- geceleri yapmaktan zevk alınan şeyler5
- hoşlanılan kızın dörtte üçünün su olması2
- uykuya dalmak istememek neyin belirtisidir5
- kopya çekmenin etiği5
- ak parti kaybedince ak troller ne yapacak12
- iyi dostlar biriktirdim7
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis18
- arkadaşlar sizce bu çanta nasıl8
- yazarların akşama dair planları9
- bu saatte hala uluyamama sebebi3
- ekrem imamoğlu6
Adam, gerçi ne adamı himmet adında insanımsı görünüme sahip bu iblis 3.5 yaşındaki körpeye şekerle kandırıp tecavüz ediyor, boğazlayıp, gömüyor ( anlatırken bile tekrar tekrar kanım donuyor) , o bebeye, o bebenin ailesine yazık olmuyor, bu pedofiliye yazıkmış! Vahh! Vahh! Neden mi? Para verdiği hayat kadınları, parasını alıp kaçarak
Aslında onu kandırmışlar, bir şeker uğruna canını veren bebe kandırılmamış. hayat kadınları onunla yatmadıkları için bu iblis kandırılmış. Ne kadar önemli bir gerekçe değil mi, o da gidip bir bebeğin canını almış. donan kanım birden çözüldü, sinirden dişlerimi sıkmaya başladım şimdi de. nefretten çıldırıyorum yaa!
Ben bu sapıktan ziyade bu sisteme kızıyorum. Yeğenine cinsel tacizde bulunan( bana göre tecavüz) ve 1.5 yıl hapishanede yatan bir pedofoliyi nasıl serbest bırakırsınız? nasıl fişlemezsiniz? Bir gofrete tav olup " himmet abi iyi adam, çocuklarımıza şeker veriyor" diyen insanlardan ibaret cahil ve gariban mahallede dahi yaşamasına nasıl izin verirsiniz? Yurt dışında serbest kalan çocuk tecavüzcüleri için halkı uyarmak için bülten bile çıkartılıyor. bu nasıl sistem, Nasıl cahilliktir yahu!! Biri demeZ mi, bu herif çocuklarımıza evinde sünger bob iZlettirirken ne yapıyor, demez mi? kimbilir kaç çocuğa ağzı sulanarak baktı, kaç çoçuğa yanaştı?
Allah ından bul iblis! yok vazgeçtim, allah iyilik saçar, kör şeytanından lanet bul. o kadar çaresiz kal ki ölmek ve kurtulmak için her saniye dua et, et ki hem bizim hem o acılı ailenin birazcık içi soğusun...
Aslında onu kandırmışlar, bir şeker uğruna canını veren bebe kandırılmamış. hayat kadınları onunla yatmadıkları için bu iblis kandırılmış. Ne kadar önemli bir gerekçe değil mi, o da gidip bir bebeğin canını almış. donan kanım birden çözüldü, sinirden dişlerimi sıkmaya başladım şimdi de. nefretten çıldırıyorum yaa!
Ben bu sapıktan ziyade bu sisteme kızıyorum. Yeğenine cinsel tacizde bulunan( bana göre tecavüz) ve 1.5 yıl hapishanede yatan bir pedofoliyi nasıl serbest bırakırsınız? nasıl fişlemezsiniz? Bir gofrete tav olup " himmet abi iyi adam, çocuklarımıza şeker veriyor" diyen insanlardan ibaret cahil ve gariban mahallede dahi yaşamasına nasıl izin verirsiniz? Yurt dışında serbest kalan çocuk tecavüzcüleri için halkı uyarmak için bülten bile çıkartılıyor. bu nasıl sistem, Nasıl cahilliktir yahu!! Biri demeZ mi, bu herif çocuklarımıza evinde sünger bob iZlettirirken ne yapıyor, demez mi? kimbilir kaç çocuğa ağzı sulanarak baktı, kaç çoçuğa yanaştı?
Allah ından bul iblis! yok vazgeçtim, allah iyilik saçar, kör şeytanından lanet bul. o kadar çaresiz kal ki ölmek ve kurtulmak için her saniye dua et, et ki hem bizim hem o acılı ailenin birazcık içi soğusun...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar