bugün
- sürekli güler yüzle dolaşan tip7
- bacağım ağrıyor yağmur yağacak5
- ölümlü bir erkekle evlenmek7
- devlet bahçeli'nin aslında iyi adam olması8
- denizden çıkarken penisin şorttan belli olması7
- türkler barbar ve köpektir7
- yeni parti39
- bursalı erkeklere vurulan ibne damgası5
- bir kilo patatesin 50 lira olması16
- psikopat erkek seven kızlar3
- çin2
- ağlamak erkeğe yakışır mı9
- türkçüsüyle kürtçüsüyle yeni parti'ye oy vereceğiz10
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz13
- avokado tadı3
- yazarların acı eşiği5
- enayimiknatisii10
- kadınlardan ilgi göremeyince erkeklere yönelmek2
- tas kafalı hırt istilası3
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz14
- güne bir şarkı bırak14
- topluma nasıl faydalı olunur7
- en güzel sevişme13
- alparslan türkeş sonrası mhp5
- iştahın kapanması5
- ahmet vehbi bakırlıoğlu2
- insanlar nasıl birbirine güvenip evleniyor2
- ciguli kral ve velvet erdoğan'a oy verir mi4
- franklyfourfingers2
- sony ericsson t1002
- zeynep sude oktay6
- eye of tiger dinlerken saçı başı yırtmak6
- feminizm2
- ipkis2
- şahane pazar2
- arkadaşlar bakar mısınız bi5
- bay turnike2
- zaman baba4
- orantısız orospu çocukluğu2
- zall'ın sözlükte bir kızla sevgili olması10
- susam sokağı2
- nervio35
- akciğerden gelen cikleme sesleri7
- bu koyden olsam ne olacak18
- kitap yerine pdf okumak5
- kadınların dışarı çıkmasının tek amacı12
- gelmiş geçmiş en büyük kemalist4
- sigmund freud vs carl gustav jung6
- yeni parti'nin logosu5
- kendini üç kelime ile tanımla2
2014 yapımı 115 dakikalık, biyografi/dram/spor kategorisindeki edward zwick filmi. 7/10 imdb puanına sahip, müzikleri o atmosferi yaşamanıza yardımcı olacak kadar başarılı ve güzeldi. Filmi türkçeye, şah mat diye çeviren çevirmenin beynini öpüyorum! Şah mat ney lan? Piyon fedasıdır o!* * görsel
--spoiler--
Eksikleri olsa da beğendim filmi, özellikle senaryo açısından zayıftı. Ayrıca 6'cı oyunun üzerinden çok hızlı geçildi, oysa esas zaman harcanması gereken kısımdı. bobby'nin sorunları üzerine yoğunlaşmış olmasını takdir etsem de, karşılaşmaların hiçe sayılmasını esefle kınıyorum. Zira, geren sessizliğin ve satrancın tadını doya doya yaşamak isterdim. Bobby kazandı/boris kazandı demekle geçiştirmeleri filmin en büyük kayıbıdır. Steven knight abiye bu yüzden çok kırgınım, bobby fischer'ın dünya şampiyonu olmasını anlatıyorsun ama olayın pik'ini atlayıp filmin heyecanını kaçırıyorsun. Oldu mu yani? Satranç var, mücadele var, bobby var dediler geldik. Genel olarak da beğendik ama bu yaptığın hiç hoş değildi steven! Oyunlara daha çok yer verilseydi mütüş bir film olarak sinema tarihine geçerdi ama bu haliyle sadece "iyi" olarak kaldı.
tobey maguire kişisini severim, bir ara deli gibi oynadığı filmleri izlemişliğim, o garip ağız yapısına rağmen kendisinden hoşlaşmışlığım bile vardır. iyi bir oyuncudur, gereken çıkışı malesef yakalayamamıştır diyordum ki, bu filmine denk geldim. Uzun zamandır izlemek isteyip, araya bir takım engeller girince erteliyordum fakat daha fazla zaman kaybetmeden izlemeye karar verdim. Çok iyi performans sergilemiş, hamle yaparken hem heyecanlandırıp hem de gerim gerim germeyi başardı. Mimikleri, bakışları, paranoyak halleri harikaydı. Benim gibi seslere ve flaş ışığına olan hassasiyeti yüzünden daha bir sevdim. elinde olmadan yaptığı şeyler, onu diğerleri tarafından deli ve itici gösteriyordu. Hatta bazı izleyiciler, bu ne ya ıslak odunla ağzına vurmak lazım ergenin gibi cümleler sarfetti. Lan adam ufak tefek görünüyor diye, bebek yüzlü diye paranoyası bile kabul edilmiyor. Ergen tribi diyenler neyin kafasını yaşıyor merak ediyorum! Velhasıl tobey'ciğimin en güzel performanlarından biriydi, belki de en güzelidir.
--spoiler--
--spoiler--
Eksikleri olsa da beğendim filmi, özellikle senaryo açısından zayıftı. Ayrıca 6'cı oyunun üzerinden çok hızlı geçildi, oysa esas zaman harcanması gereken kısımdı. bobby'nin sorunları üzerine yoğunlaşmış olmasını takdir etsem de, karşılaşmaların hiçe sayılmasını esefle kınıyorum. Zira, geren sessizliğin ve satrancın tadını doya doya yaşamak isterdim. Bobby kazandı/boris kazandı demekle geçiştirmeleri filmin en büyük kayıbıdır. Steven knight abiye bu yüzden çok kırgınım, bobby fischer'ın dünya şampiyonu olmasını anlatıyorsun ama olayın pik'ini atlayıp filmin heyecanını kaçırıyorsun. Oldu mu yani? Satranç var, mücadele var, bobby var dediler geldik. Genel olarak da beğendik ama bu yaptığın hiç hoş değildi steven! Oyunlara daha çok yer verilseydi mütüş bir film olarak sinema tarihine geçerdi ama bu haliyle sadece "iyi" olarak kaldı.
tobey maguire kişisini severim, bir ara deli gibi oynadığı filmleri izlemişliğim, o garip ağız yapısına rağmen kendisinden hoşlaşmışlığım bile vardır. iyi bir oyuncudur, gereken çıkışı malesef yakalayamamıştır diyordum ki, bu filmine denk geldim. Uzun zamandır izlemek isteyip, araya bir takım engeller girince erteliyordum fakat daha fazla zaman kaybetmeden izlemeye karar verdim. Çok iyi performans sergilemiş, hamle yaparken hem heyecanlandırıp hem de gerim gerim germeyi başardı. Mimikleri, bakışları, paranoyak halleri harikaydı. Benim gibi seslere ve flaş ışığına olan hassasiyeti yüzünden daha bir sevdim. elinde olmadan yaptığı şeyler, onu diğerleri tarafından deli ve itici gösteriyordu. Hatta bazı izleyiciler, bu ne ya ıslak odunla ağzına vurmak lazım ergenin gibi cümleler sarfetti. Lan adam ufak tefek görünüyor diye, bebek yüzlü diye paranoyası bile kabul edilmiyor. Ergen tribi diyenler neyin kafasını yaşıyor merak ediyorum! Velhasıl tobey'ciğimin en güzel performanlarından biriydi, belki de en güzelidir.
--spoiler--
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar