bugün
- normal keki ıslak keke çevirme tekniği9
- başkent istanbul olsun9
- gocu29
- tai'nin mutfağına konuk olmak4
- vay vay vay queen ravenna abla hoşgeldin5
- ekrem imamoğlu5
- bi buçuk iskenderi bitirebilen kadın5
- batı piçtir piç kalacaktır3
- sözlükte herkesin birbirini tehdit etmesi3
- ameliyata girmeden tarayıcı geçmişini silmek3
- sokrates in savunması2
- mutsuzluğa mahkum olduğunu sanan tipler4
- recep tayyip erdoğan4
- kamosun şafak operasyonuyla ters kelepçe yemesi6
- silah otomobil maden elektrigimizi kestiriyor2
- dün gece sözlükte yaşanan akıl almaz olay9
- penisiyle entry giren yazar2
- sözlükteki karanlık kişiler4
- trump'ın erdoğan'ı yine övmesi6
- yağmurlu havaları seven insan6
- bir ilişkinin bitmesi2
- pırlanta sevinç2
- asrın soygunu11
- mora katliamı4
- teröristleri güçlendirmek2
- ingilizce bilmeyen akademisyenler6
- özel sektörün acımasız olması3
- iş yerindeki orospu çocukları6
- günün sözü13
- büyüye inanmayan kadın2
- claudian clouds44
- cimere şikayet eden yazar tipi3
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği38
- true nickli yazar22
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı9
- selam verilen kızın siklememesi4
- cinsel organla evlenen insanlar2
- güzel ayak mevsiminin kapanmaya başlaması4
- tai lung vs gocu22
- karton toplarken cin musallat olması2
- tusubasanın türkiye maçında attığı gol2
- s'i l v'e r m'i s t3
- bahar feyzan3
- tai gocu kardeştir zall bizi birleştir2
- düşmanın sizi övmesi2
- manisada okul saldırısı18
- purgatory2
- yazılımcıların flört edememesi6
- sözlüğe renk katan yazarlar hangi rengi katıyor20
- aşk5
Bu yaz odama hiç sivrisinek uğratmayan icat. Yok efendim işe yaramıyor vay efendim taktım üstünde sivrisinekler parende atıyor diyenlere itibar etmeyiniz. Ulan sana herhangi bir markaya ait plaza içerisinde motoru olmayan araba sattılar mı? heh iddia ettiğin aynı buna benziyor işte. Adamlar tvlerde, gazetelerde reklamlarla sivrisinekleri uzak tutar diyor ama bu çıkmış sivrisinek likitin üstüne kondu orada duruyor diyor. içine su doldurup satıyorlar diyecekler neredeyse. Abes yorumları kenara bırakalım muazzam işe yarıyor, bu yaz odamda bir kez bile karşılaşmadım. işe yaramıyorsa cahil vatandaşın usulüne uygun kullanamadığındandır.
Neyse bu elektro likit mevzuunun asıl can alıcı kısmı zararlı olup olmadığı. insan sağlığı açısından tehlikeli olduğu kanısındayım. Çünkü sabah uyandığımda burnumun direği sızlıyor, bazen boğazımda bir acı hissediyorum. Belki sağlığa zararlı madde olmadığı kanıtlanmıştır fakat insanı olumsuz etkilediği aşikar. Bazı aralıklarda likidi takmadığımda farkı anladım, sorun bende değil likidin takılı olduğunda yaptığı etkiler var.
Buna çözüm bulunmazsa önümüzdeki yıl tercih etmeyeceğim. Raide konu hakkında bir şeyler yazdım gönderdim cevap alamadım, umarım kısa zamanda bilgilendirilirim.
Neyse bu elektro likit mevzuunun asıl can alıcı kısmı zararlı olup olmadığı. insan sağlığı açısından tehlikeli olduğu kanısındayım. Çünkü sabah uyandığımda burnumun direği sızlıyor, bazen boğazımda bir acı hissediyorum. Belki sağlığa zararlı madde olmadığı kanıtlanmıştır fakat insanı olumsuz etkilediği aşikar. Bazı aralıklarda likidi takmadığımda farkı anladım, sorun bende değil likidin takılı olduğunda yaptığı etkiler var.
Buna çözüm bulunmazsa önümüzdeki yıl tercih etmeyeceğim. Raide konu hakkında bir şeyler yazdım gönderdim cevap alamadım, umarım kısa zamanda bilgilendirilirim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar