bugün

jessica biel

ilk fiLmi değiLdi elbette. ama ben onu ilk kez The Rules of Attraction filmiyle farkettim. sıRadan biR fiLmdi. her yerde rastlayabileceğiniz, herkezin oturup senaryosunu yazabileceği tüRden. vasatın belki biRaz üstüydü diyeLim hadi. ama hepsi bu. fiLmi sıRadışı yapan o'ydu. yanlış anlaşılmasın. öyLe güzeLLiğine öleceğiniz biRi değildi daha ozamanlaR. ama ben kendimce onu keşfetmiş ve hayatıma sokmuştum işte. 7th heaven 'daki kontratı feshedilsin diye çıplak pozlar vermiş ve bunu başarmış olması da soğutamadı o'nu benden. ve takip etmeye başladım. cellular fiLmini sıRf onun için izledim. 3-5 dakika görünmüş olmasına rağmen. sonRa bir yenisi ve hemen hepsi. esquire dergisi tarafından yaşayan en seksi kadın ünvanını almış olmasına dayanamamıştım. kıskanmıştım o'nu. daha kimse farketmeden ben bulmştum ve başkalarıyla paylaşma fikRine dayanamıyoRdum. elbette dünyanın en çok okunan erkek deRgiLeRinden biRinin onu paRmakLa gösteRmesi karanLığa gömmüşTü beni.
blade trinity ile guzelligine ayni zamanda kadınlık ve yıRTıcılık katmıştı. çok sık fiLmleRde oynaması demek o'nu daha fazLa kişinin tanıması demekti ve bunu duRduRamıyoRdum.
2005 te Stealth fiLminin gaLası için frankfuRTTaydı. ben de oRdaydım. onun için giTmemiştim ama o, ben oRdayken oRaya geLmişti işte. o gece sinemada o'na bakmaktan fiLmi izleyememiştim. çıkışta kırmızı haLıdan geLdiği gibi siyah hummer'ına binerek giTTi. kapıdan arabasına kadar çekilmiş kurdelenin yanında bekLeyen beni göRmeden, farketmeden hemde. göz göze geLmişti ama bana sanki herkezmişim gibi bakmıştı. sanki aRamızda olan bağı farketmemiş yada kalabalıkta bunun öğReniLmesinden çekinmişti. daha sonRa aramamasını da paparazileRden kaçmasına bağLadım. sonRada gittiğini öğrendim yeniden amerikaya. böyLece potansiyeL ben ve jessica bieL ilişkisi başlaması en mümkün anda bitiveRmişTi. ama kişiliğim geReği insanlaRı kolay affeden ve bir kalemde siLmeyen biri olduğumdan tüm aramızda yaşananlaRı görmemezlikten gelmiş ve o'na bir şans daha verme karaRı almıştım.
bilgisayarımdaki fotoğRaflarının sayısı 1000 i geçmişti. duvar kağıtlarım, duvarlarım, cep telefonum.. heRyeRde o vaRdı. aRada bazı eRkekleRle biRlikte oluyoRdu ama bunu olağan kaRşılıyoRdum. güzel biRiydi ve tabiki bazı ihtiyaçlaRını gideRmesi geRekiyoRdu. beni bekleRken can sıkıntısını gideRmek için diğerleRiyle birlikte olduğunu düşünüyoRdum. buna izin veRiyoRdum. çünkü dostlaR aranıza kilometrelerce uzaklık vaRsa birini eLinizde tutmak istiyoRsanız bazı şeyLeRi göz aRdı edeceksiniz. bu sizi sevmediği anlamına gelmez. doğanın kuraLLaRına kaRşı gelemezdiniz.
sonRa ilizyonist fiLmi geLdi. tabiki fiLmleRinde sevişme sahneleRide oluyoRdu. ancak seviştiği kişi edward noRTan olduğunda bu beni hiç rahatsuız etmiyoRdu. edwaRd benim için çok samimi, çok kendimden biRiydi. holivudda tek geçiyoRdum o'nu. benle biRlikte olmayacaksa edwardLa biRLikte olabiliRdi. soRun yoktu.. taa kii.
ben resimLeRini slayt gösterisi yapıp biRamı yudumlaRken geLdi o b.ktan habeR. beynimden vurulmuşa dönmüştüm ilk duyduğumda. inanamadım. edwaRdı aRadım. evet sinekas'cim doğRu duymuşsun. bende engeLLemeye çalıştım inan ama yapamadım dedi. gösterdiği ilgiye teşekkürettim. edward uğraştım dediyse uğraşmıştır. özü sözü biRdi onun..
telefon açtım jesicaya. ağzıma geleni söyliyecektim. açmadı elbeTTe telefonumu. tekRar aradım. kapatmıştı. mesaj çektim. küfüR doLu mesajlaRdı. inanamıyordum jastin tımbırlek denen şebekLe biRlikte olduğuna. arkadaş sen zamanında britni sipıyırsla çıktın sustuk, kamırın diyazla biRlikte oldun vuRdun kıçına tekmeyi bişey demedik, skarleT yohansonla adın çıktı, belki yeRi geldi seviştin alttan aldık. onLaR neyine yetmedi allaan deyusu da benim biRicik jessica'mı eLimden aLdın die mesaj çektim onada. çünkü o edward gibi deiL. kızLaRLa oynaR. değer vermez, kıraR habiRe. benim jessicam öyLe adamla yapamaz. kıRılgandıR. de hade bıRak peşini diye onuda aRadım ama oda açmadı telefonunu.
kıRılmıştım.. yıkılmıştım... tüm resimleRini siLdim jessica bieL 'in. yıLLaRca el üstünde tutmuştum onu ve onun bana yaptığını ..... inanamıyoRdum ya.. ağLadım bi süRe. sahilde koştum. kedimi bıçakLadım. çiçekLeRimi yedim...
sonRa....
sonRa biLgisayaRın çöp kutusundaki tüm resimLeRini geRi yükLedim.
dedim ya hemen insan siLmem . siLemem. heLe söz konusu jessica bieL se. şimdi o g.tlek justinin tekmeyi koyacağı günü bekLiyoRum. çünkü tekmeyi yiyince gideceği kimsesi yok. yine bana geLecek. ve ben ona yine kucak açıcam..
çünkü..
çünkü benim sevgim sonsuzduR affetmeyi biLiRim ben