bugün
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması12
- 17 dosyam var diye hava atan tip6
- trump'ın erdoğan her istediğimi yaptı demesi3
- sözlüğün kahve olması5
- karınız başka birisiyle sevişirken onları seyredin2
- nato zirvesinde nato türkiye den ne isteyebilir2
- bazı milletlerin çok gürültücü olması3
- seks yapmayı zevkli sanmak10
- sevgilisi olan bir kızdan hoşlanmak2
- ilk otuzbir8
- ela rumeysa cebeci5
- piston mancınıklanmış atımı getirin2
- herkes uyudu mu5
- zincir çeken kezo3
- gölgenin konuşması2
- hoşgörü dini islam13
- sevişmeden önce saygı duruşunda bulunmak6
- amerika israil arası kızışma3
- evlenmekten korkmak4
- avrupalı kadınların hızlı çökmesi6
- sevgiliyle ilk sevişme4
- sevgiliyle mesajlaşırken küçük johnnyin uyanması2
- dünya kupasında türkiye ile dalga geçen videolar2
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı9
- kafaya takan kezo2
- insanlara hakaret etmeyin2
- ekşi sözlük14
- utanma ve ayıp2
- flörtün strapon hediye etmesi6
- haluğun üçüncü çocuğu istemesi3
- tai lung24
- harry kane4
- amcığın tadını unutmak3
- sevgiliyi bağırtmak4
- salma hayek seksiliği8
- 1 temmuz 2026 ingiltere demokratik kongo maçı11
- sabah olmuş2
- fusya semsiyeli yabanci10
- yazarların dünya kupasında desteklediği takım11
- flört ile mesajlaşırken yüzde oluşan gülümseme3
- kırmızı noktalı film4
- pandela28
- kova burcu erkeği2
- a milli takım da psikolog sorunu2
- akrabalarımı yükseltmek inancım gereğidir16
- ctrlx6
- spor yapmayan erkek13
- 2026 dünya kupası36
- sevgiliyi 1 yıllığına kiralamak7
- deniz göktaş'ın dinle dalga geçmesi13
yüksek empati yeteneği ile birlikte belirli anlayışı kusursuz bir şekilde uygulamaya dökmek ve kardeş dayanışmasını en üst düzeyde tutmak masonluğun içyüzüdür. masonluğun amacını bir mason şöyle açıklamış; mason locası kurulmadan önce annesi ve babası vefat etmiş olan iki çiftçi kardeş varmış. bu kardeşlerin tarlaları eşit büyüklükteymiş, evleri ise tarlalarının zıt köşelerindeymiş. birlikte ekip, birlikte mahsulu toplarlarmış. bir gün mahsullerini topladıktan sonra kardeşler tarlalarının sınırına gelip mahsulü paylaşmışlar. alınan 4 çuval mahsülü 2şer 2şer paylaşıp evlerine doğru yürümeye başlamışlar. kardeşlerden biri evli ve 2 çocuğu varmış, diğeri ise bekarmış. evli olan kardeşi evine doğru yürürken, kendisini sorgulamaya başlamış. "evli ve 2 çocuk sahibi olduğum halde hayatımı bir düzene soktuğum halde henüz bekar olan ve yakında evlenecek kardeşimle neden eşit sayıda çuval aldım" demiş. "onun daha çok paraya ihtiyacı var çuvallardan birini daha ona vermeliyim" diyerek geri dönmüştür. bekar olan kardeş de evinin yolunu tutarken abisini düşünmektedir. abim evli ve 2 çocuğu var bakması gereken bir ailesi var ben bekar olduğum halde neden onunla eşit bir şekilde mahsülü paylaştım, bir çuvalımı daha ona vermeliyim" diyerek o da geri dönmüştür.daha sonra bu iki kardeş bu düşünceler içinde tekrar tarlalarının sınırına gelmişlerdir.
işte masonluğun amacını bu hikaye ile anlatıyorlar. içyüzü mü dışyüzü mü bilemiyorum. komplo teorisi çok. bu komplo teorisi üretkenleri için bir soru sormak lazım mesela soru şöyle olabilir; amerikayı masonlar veya yahudiler yönetiyor olsaydı, ortadoğu'da filistinle lübnanla mısırla değil de türkiye ile uğraşan bir büyük israilimiz olmazmıydı. 50 ila 100 yıllık büyük planları biz görürmüyüz sayın teoristlerimiz?
yemeyelim bunları türk ve arap milletini küçük görmeyelim. kükremiş sel gibiyim bendimi çiğner aşarım yırtarım dağları enginlere sığmam taşarım. hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım yani. *
işte masonluğun amacını bu hikaye ile anlatıyorlar. içyüzü mü dışyüzü mü bilemiyorum. komplo teorisi çok. bu komplo teorisi üretkenleri için bir soru sormak lazım mesela soru şöyle olabilir; amerikayı masonlar veya yahudiler yönetiyor olsaydı, ortadoğu'da filistinle lübnanla mısırla değil de türkiye ile uğraşan bir büyük israilimiz olmazmıydı. 50 ila 100 yıllık büyük planları biz görürmüyüz sayın teoristlerimiz?
yemeyelim bunları türk ve arap milletini küçük görmeyelim. kükremiş sel gibiyim bendimi çiğner aşarım yırtarım dağları enginlere sığmam taşarım. hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım yani. *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar