bugün
- ismail kartal9
- bugün ne yedin10
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi7
- yanlışlıkla erkek sikmek10
- 17 haziran 2026 gökyüzünde ay yıldız olması3
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi3
- müzik dinlemenin felsefesi2
- sürekli yorgun olan yeni gelin5
- iş verenlerin aç gözlü olması8
- kütüphane de topuklu ile dolaşan kevaşe5
- sultani bezelye2
- şu anda ne yapıyorsun19
- evlenmek için gereken minimum para5
- g72
- tepkiselbiri3
- islam düşmanlarına epstein şoku9
- intihar etmek10
- fokur fokur lubunya kaynaması6
- bugünkü bilgi ile 2000 yıl önce yaşamak3
- günlüğüne ağlayarak çaylak olduğunu yazmak2
- cristiano ronaldo3
- evlenmek yerine tek başına dünyayı gezmek3
- eşim ateist olsa 10 çocuğum da olsa onu boşarım5
- 30 lu yaşlar14
- kürtlük2
- kilo verme günlüğü2
- tutunacak tek dalı uludağ sözlük olan tip5
- kesin bilgi diye bir şey yoktur yaymayalım2
- hdp'yi meclise sokan hainler3
- ayağına kaldırım taşı bağlanan caretta caretta7
- arap emperyalizmi5
- sedat pekmez8
- bursa da navigasyonun yanlış yolu göstermesi5
- hobileriniz4
- insanların gözlem yapmaması9
- anın görüntüsü19
- fobileriniz4
- hamburger fiyatlarının iyice çığırından çıkması3
- cristiano ronaldo vs lionel messi5
- 17 haziran 2026 ingiltere hırvatistan maçı3
- keşke arab olsaydım3
- amazon prime video2
- mini etek giymiş şişman kadın2
- isim verin isim3
- sözlükte altın günü yapmak12
- türklerin anadolu'ya sıkışması4
- erkeklerin kadınsılaşması10
- 6 yaşındaki kız çocuğunun evlendirilmesi2
- abur cuburlara gelen olağanüstü zam5
- her sıkıntının sonuna eklenecek müthiş cümle3
yalancı müritlerinin türlü yalanlarla temizlemeye çalıştığı yalancı peygamberdir.
öyle yalancılardır ki "ilzam olduğumu" iddia ediyorlar. bu yalancıya izin veriyorum, "en son kurtuluş savaşı zamanı çamlıca oturmaktan başka ne yaptı bu said-i kürdi?" soruma verdiğini iddia ettiği sayfa sayfa yanıtı yayınlasın.
fakat öncelikle konuyu biraz açayım. malum, bu meczubun kurucuları arasında olduğu, sonradan islam teali cemiyeti adını alacak cemiyet i müderrisin kuvva-i milliyeyi kötüleyen bir bildiri yayınlamıştı. söz konusu meczubun tek hizmeti bu bildirinin ilmen geçerli olmadığını söylediği bir bildiri yayınlamak oldu. yalancı müridine yazdığım yazıda bunu zaten söyledim.
benim suçlamam, elin arabı şeyh sunusi bile köy köye dolaşıp, tbmm hükümetini desteklerken, said-i kürdi'nin kimin kazanacağına göre taraf tutmak açısından yılların yılı çamlıca'daki köşkte göt büyütmesi idi.
işte meydan, yalancı mürit, şeyhi malum bildiri dışında ne yaptıysa, -sözde- sayfa sayfa yazmış ya bana, buyursun yayınlasın. göreceksiniz kesinlikle soruma cevap olan tek bir şey yayınlayamayıp, ya sessiz kalacak (ilzam olacak) ya da alakasız şeylerden bahsedecek.
kendisine gönderdiğim video ve kitaplara yanıtı ise "bu kitabı yazan kişi üç ayda üç sünneti yerine getirmiş mi?" oldu! okumayı reddetti! kitabı yazan abdullah tekhafızoğlu!
http://www.islah.de/menhec/men00015.pdf
bunu diyen kişi "imkanı olduğu halde evlenmeyen bizden değildir" hadisini sallamayan ruhban papaz said-i kürdi'nin mürididir! evliya bellediği şahıs imkanı olduğu halde en önemli sünnetlerden birini yerine getirmemiş, bu şahıs hiç tanımadığı müslümanlar konusunda su-i zan ediyor!
yalan ve takıyye bunların karakteridir.
ateistlik meselesine gelince. evet, ben ateistim ve bu gizli saklı bir şey değil. zaten öyle olduğu için de münafık değilim. siz asıl kendine müslüman diyen münafıklara, müşriklere dikkat edin..
öyle yalancılardır ki "ilzam olduğumu" iddia ediyorlar. bu yalancıya izin veriyorum, "en son kurtuluş savaşı zamanı çamlıca oturmaktan başka ne yaptı bu said-i kürdi?" soruma verdiğini iddia ettiği sayfa sayfa yanıtı yayınlasın.
fakat öncelikle konuyu biraz açayım. malum, bu meczubun kurucuları arasında olduğu, sonradan islam teali cemiyeti adını alacak cemiyet i müderrisin kuvva-i milliyeyi kötüleyen bir bildiri yayınlamıştı. söz konusu meczubun tek hizmeti bu bildirinin ilmen geçerli olmadığını söylediği bir bildiri yayınlamak oldu. yalancı müridine yazdığım yazıda bunu zaten söyledim.
benim suçlamam, elin arabı şeyh sunusi bile köy köye dolaşıp, tbmm hükümetini desteklerken, said-i kürdi'nin kimin kazanacağına göre taraf tutmak açısından yılların yılı çamlıca'daki köşkte göt büyütmesi idi.
işte meydan, yalancı mürit, şeyhi malum bildiri dışında ne yaptıysa, -sözde- sayfa sayfa yazmış ya bana, buyursun yayınlasın. göreceksiniz kesinlikle soruma cevap olan tek bir şey yayınlayamayıp, ya sessiz kalacak (ilzam olacak) ya da alakasız şeylerden bahsedecek.
kendisine gönderdiğim video ve kitaplara yanıtı ise "bu kitabı yazan kişi üç ayda üç sünneti yerine getirmiş mi?" oldu! okumayı reddetti! kitabı yazan abdullah tekhafızoğlu!
http://www.islah.de/menhec/men00015.pdf
bunu diyen kişi "imkanı olduğu halde evlenmeyen bizden değildir" hadisini sallamayan ruhban papaz said-i kürdi'nin mürididir! evliya bellediği şahıs imkanı olduğu halde en önemli sünnetlerden birini yerine getirmemiş, bu şahıs hiç tanımadığı müslümanlar konusunda su-i zan ediyor!
yalan ve takıyye bunların karakteridir.
ateistlik meselesine gelince. evet, ben ateistim ve bu gizli saklı bir şey değil. zaten öyle olduğu için de münafık değilim. siz asıl kendine müslüman diyen münafıklara, müşriklere dikkat edin..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar