bugün
- meme gerdirme operasyonu8
- jinekomasti yaptıran sözlük erkekleri3
- jinekomasti olmuş erkeğin göğüsleriyle oynamak2
- süt ısıtıp içine kahve ve şeker katmak5
- sabah yürüyüşü5
- ahmet baran yazgan6
- meczubun peşinden gitmek3
- rahatın hiç uğramadığı kalp3
- toprağı öpen gözyaşları3
- yaratılmışların en üstünü3
- resimler3
- çırılçılgın sözlüğe gelmek3
- biranın üstüne rakı içmek6
- anın görüntüsü32
- şarkının son notası2
- üst başın kedi sidiği kokması3
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı21
- damacanayla çay içmek3
- z kuşağı4
- sözlüğe gelip hazır bilgiler bulmak2
- kutsal yalnızlık2
- uludağ itiraf2
- kadıköy2
- babaların acayip huyları4
- okan buruk9
- adana rakı festivali3
- alevi kızların alev alev yanması9
- jason arday2
- damarsız tüysüz manisa yaprağı26
- chplilerin camileri ahıra çevirmesi21
- sözlükteki galatasaraylılar4
- bir şeyler söyle4
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler24
- cover nedir ve neden vardır2
- iremga32
- mansur yavaş'ın iyi parti'ye geçmesi15
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması34
- tayt giyen kevaşeyi götten sikmek8
- tugrulkut2
- ona bir şey söyle3
- hp omnibook 5 flip 142
- recep tayyip erdoğan'ın kazanmasının asıl nedeni16
- mehdi saçmalığı ile kandırılan milyonlar9
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması29
- mehdi nereye inecek sorunsalı10
- zallın 1 aylık kazancını yazarlarına dağıtma planı5
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorum fk maçı6
- velvet15
- sözlükte marka olmak11
- kedi tekmelemek11
Uzun süredir pop dinlemiyorum, sektörün ne yapıp daha doğrusu ne yapmayıp, nasıl tekrara düştüğünden, ne kadar kalitesiz işlere imza atıp, o işleri nasıl göklere çıkarttığından haberdar olacak kadar takip ediyorum o kadar.
Yayın yaptığım sayfalarımdan ya da kişisel hesabımdan da anlaşılacağı üzere farklılığı, yaratıcılığı ve müziği alternatif kulvarda yakalamış profesyonel bir müzik severim.
Yazıya başlarken bu kadar ön açıklama yapma gerekliliği hissedeceğim aklıma gelmemişti ama takdir edersiniz ki popüler çıkışlı bir albümü tanıtmak da çok alışkın olduğum bir durum değil.
Uzunca bir süredir böylesi alternatif bir pop müzik çalışması dinlemediğimi baştan belirteyim. Üstelik birçok alternatif veya rock şarkıcısının en damar şarkılarla beni hayal kırıklığına uğrattığı bir dönemde tam ters köşe bir işe imza atan isim ise genç bir şarkıcı; Murat Ceylan…
Hakkında çok fazla şey bilmiyorum ama söz ve müziği kendisine ait “Yeni Nesil” şarkısıyla dinlediğim Murat anlaşılan o ki sağlam müzik birikimli, uluslararası arenayı yakından takip eden bir müzisyen. Kalitesinden ödün vermeden popüler bir işe imza atmış olması da dünya sektöründe olmasa da bizim ülkemiz için pek alışkın olmadığımız bir durum olduğu için buna bir de hiç tanımadan zeki bir yetenek özelliği ekliyorum naçizane.
Murat Ceylan Türk Pop Müziğinin üzerindeki ölü toprağını atan kişi olman buradan bakınca hiç uzak değil, umarım iyi bir strateji ile hak ettiğin başarılar, arkandan geleceklerin de kaliteli işler yapmasına cesaret verir.
Pop dinlemiyorum kabul ama dinleyeceksem de böyle bir pop olsun lütfen…
Şimdiden kendi adıma teşekkürler Murat Ceylan, umarım uzun yolun, yaratıcı modern ve popüler kılabildiğin müziğin başarılarla dolu olur…
http://www.nouvart.net'teki yazımdan...
Yayın yaptığım sayfalarımdan ya da kişisel hesabımdan da anlaşılacağı üzere farklılığı, yaratıcılığı ve müziği alternatif kulvarda yakalamış profesyonel bir müzik severim.
Yazıya başlarken bu kadar ön açıklama yapma gerekliliği hissedeceğim aklıma gelmemişti ama takdir edersiniz ki popüler çıkışlı bir albümü tanıtmak da çok alışkın olduğum bir durum değil.
Uzunca bir süredir böylesi alternatif bir pop müzik çalışması dinlemediğimi baştan belirteyim. Üstelik birçok alternatif veya rock şarkıcısının en damar şarkılarla beni hayal kırıklığına uğrattığı bir dönemde tam ters köşe bir işe imza atan isim ise genç bir şarkıcı; Murat Ceylan…
Hakkında çok fazla şey bilmiyorum ama söz ve müziği kendisine ait “Yeni Nesil” şarkısıyla dinlediğim Murat anlaşılan o ki sağlam müzik birikimli, uluslararası arenayı yakından takip eden bir müzisyen. Kalitesinden ödün vermeden popüler bir işe imza atmış olması da dünya sektöründe olmasa da bizim ülkemiz için pek alışkın olmadığımız bir durum olduğu için buna bir de hiç tanımadan zeki bir yetenek özelliği ekliyorum naçizane.
Murat Ceylan Türk Pop Müziğinin üzerindeki ölü toprağını atan kişi olman buradan bakınca hiç uzak değil, umarım iyi bir strateji ile hak ettiğin başarılar, arkandan geleceklerin de kaliteli işler yapmasına cesaret verir.
Pop dinlemiyorum kabul ama dinleyeceksem de böyle bir pop olsun lütfen…
Şimdiden kendi adıma teşekkürler Murat Ceylan, umarım uzun yolun, yaratıcı modern ve popüler kılabildiğin müziğin başarılarla dolu olur…
http://www.nouvart.net'teki yazımdan...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar