bugün

konstantinos sloukas

görsel
görsel
görsel

--spoiler--
01: Final Four’da iki önemli karşılaşma oynadık. Kupaya çok yaklaşmıştık ama ufak detaylarla şampiyonluğu kaybettik. Ufak detayların belirleyici olması açıkçası bizleri çok üzdü. Önümüzdeki yıllarda da Fenerbahçe olarak Avrupa Kupası’nı kazanmaya çalışacağız.

02: Fenerbahçe formasını giyerek çok doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Ben buraya bu taraftarın önünde oynamaya, Avrupa’nın en iyi koçu Zeljko Obradovic ve Avrupa’nın en iyi menajeri Maurizio Gherardini ile çalışmaya gelmiştim. Burada gördüklerim ve yaşadıklarım da doğru adım attığımın ispatıdır. Fenerbahçe Ailesi’nin bir parçası olmaktan ve bu aile için forma giymekten dolayı çok ama çok mutluyum.

03: Fenerbahçe gibi büyük hedefleri olan bir takımda oynuyorsanız, yaşadığınız sakatlıklardan da bir an önce kurtulmak için mücadele ediyorsunuz.

04: Büyük Fenerbahçe taraftarının önünde oynamak heyecan verici. Sürekli olarak da taraftar ile iletişim halindeyim. Taraftarımıza Euroleague şampiyonluğu yaşatamadığımız için çok üzgünüz ama önümüzde Türkiye Şampiyonluğu var. Fenerbahçe taraftarı için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım.
--spoiler--
güncel Önemli Başlıklar