bugün

laiklik

şeriat isteyen islami putperestler gitsin ötede oynasın. senin islam dediğin şey sadece senle alakalı değil ki. senin islam dediğin şey koca bir toplum kuralı.

yarın bir gün başkaları hakkında hüküm verdiğinde, yaaa allah böyle demiş diyeceksin. iyi de o senin inandığın bir put. belki de isa farklı dedi, belki yahve çok ağır şeyler söyledi. nereden bileceksin?

senin dinini tek doğru, değişmez ve hak alarak diğer kesimleri onun üzerinden yargılaman sıkıntı. yarın bir gün hrisityanlar da benim dinim hak bana göre müslümanlar kafir ve öldürülemesi gerekiyor değip seni öldürse.

yaaa jesuscu kardeş, senin dinin demişse doğrudur. haktır bu mu dieyceksin?

ayrıca islam aşırı vahşi ve çağ dışı bir dindir.

gayrimüslümlere zaten tur bindirir ama din dışı gruplar veya semavi olmayan dinler. ( budizm, hinduizm, şintoizm gibi) yasaktır. bunların ne bir hakkı vardır ne de yaşama hakları.

daha geçen arabistan ateizmi terörizme eş sayıp bunun üzerinden yargılayacağını duyurdu. islam bu işte. ama bizim mallar şeriat çok özgür, la öyle deme allah varya tam bir melek.

nah melek, islamda ölüme çıkmayan hiçbir yol yok. her şey mürtede sonra ölüme çıkıyor. gayrimüslümsen, sike sike cizye vereceksin, haraç da vereceksin. müslümanla eşit olamazsın yani.

kadınsan, sike sike yarım hak alacasın, şahitliğin yarım sayılacak, boşanma diye bir hakkın olmayacak.

din dışı grupsan ( ateist, deist, agnostik) sike sike öleceksin.

ama tabi ki sevgi dini islam barış ve kardeşlik getirecek.

yaavv he he.
güncel Önemli Başlıklar