bugün

speedygonzales

1984 adlı kitap daha önce uygulanmı$ komünist rejimleri ele$tirmektedir, komünizm'i değil. aynı zamanda 1984'ün ana konusu toplumdaki yanlı$ bilgilendirmedir, devletin halkı aptallar sürüsü yerine koymasıdır.

ayrıca bu yazar hiçbir zaman stalinizm'i savunmamı$, kamboçya'daki devrimi alkı$lamamı$tır.

tahmin edebileceğiniz gibi komünizm'in de kolları vardır, sadece komünizm değildir. daha önce söylediği gibi troçkist'dir, anti-stalinist, marksist-leninist'dir. *
türkiye'de insanlara enjekte edilen milliyetçi zihniyetin kar$ısındadır, türk'tür, türk olmakla gurur duymamaktadır, ancak türk olmak onun için bir utanç da değildir, bulgar olsa da aynı duygulara sahip olacaktır.

pkk terör örgütüdür demi$ olmasına rağmen, neden hala aynı yerlerden gereksiz yorumlar aldığını anlayamamaktadır. söylediği $ey $udur ki: insanlar dünyada yapılan dezenformasyonun farkında değiller. her nasıl türban akp tarafından ortalığı bulandırmak için kullanılıyorsa, pkk'nın ne yaptığı veya benim tuvalette sıçarken ne yaptığım da gayet bulandırılabilir.

anti-komünist zihniyetle büyümü$ ve sadece 1984'ün arka kapağını okumu$ insanların artık yorum yapmamasını beklemektedir.

ayrıca seksi fotoğrafları için tıklayınız - ertuğrul özkök gazetecilik anlayı$ına inanmak yerine, gözlerine inanmayı tercih etmektedir.

hala anlamayanlar için:
(bkz: marksizm)
(bkz: leninizm)
(bkz: diyalektik materyalizm)
(bkz: troçkizm)

kar$ısında olduğu görü$ler için:
(bkz: turancılık)
(bkz: dünya türk olsunculuk)
(bkz: kürt ve türk milliyetçiliği)
(bkz: genel olarak milliyetçilik)
(bkz: stalinizm)
(bkz: maocu bozkurtizm)*