bugün

yeni türkiye

AKP’ye bıraksanız Yeni Türkiye’de olması gerekenler: Kapatın üniversiteleri, en güzel vatandaş cahil vatandaş. Kimse okumasın , bilmesin, anlamasın . En az 3 çocuk yapın. Nikâhlı esinizden olmak zorunda değil bu çocuklar elbette (bkz. sikin efendim direk sikinizi kaldıranı). Ama nikâhlı esiniz bakire olmak zorunda. Tabii ya, başkasının tabağından yemek mi yenir? Ama caniniz çektiğinde başkasının tabağındakini -istediğiniz gibi- yiyebilirsiniz (bkz. kimin anası, bacısı karisi sanane, canin mi çekti, git al oğlum, koçum benim). Kadın tırmaladı mı sizi, kadın istemiyor mu? Öldürün direk; boğun, kesin, dilimleyin, yakın ve nehre doğru atin. Kadın sağ mı kaldı ? Sorun değil. Yani senin sorunun çünkü sen ‘er’ kişisin; sen eksilmedin. Belki çoğaldın hem de?! Sanane, senin sorununun değil; bakmak zorunda değilsin. Kadın da bakmak zorunda değil; hatta yasamak zorunda da değil. Kadın intihar etsin, büyük suç isledi tecavüz edilerek. Devlet baba bakar çocuğa.

Ya da al evine o bebeği, ya da evindekileri al; sabret. Dokuz (9) yaşından büyükleri cinsel arzularını doyurmak için kullanabilirsin (bkz. çocuk istismarları ), buna dinin müsaade ediyor çünkü. Devlet de sana bir şey yapmıyor zaten. Etrafta hala kaldıysa bir gazeteci, onlar görsün diye alıyor . Salıyor sonra, sorun değil yani. Simdi senin adını bilip ya da bilmediğin en az 3 çocuğun var.

Oğlun büyüyünce babası gibi olmak isteyecek zaten; ona dokunsan da dokunmasan da bunu başardığından emin olacaksın . Kızını döveceksin, evire çevire, tekme-tokat, ve eline geçirebildiğin her türlü ev eşyasıyla dövebilirsin (bkz. Kızını dövmeyen dizini döver). Evlendireceksin en yakın zamanda; istediğin birisiyle. Oğlun da istediğini , istediği gibi alarak yasamaya devam edecek.

Yeni Türkiye’de ekonomi nasıl batmıyor acaba bu durumda? Yıllar geçiyor, 2 değil 10 değil. Belki 20. Belki ben çok iyimserim. Batıyor tabii. Var olan her şeyi dışarıya satarak tükettikten sonra ve beyni çalışan insan sayesinin kitliği (üniversite yok ya, okula giden yok ki) popülasyonu doyuramıyor haliyle. Savaş zamanı –“Allah Allah Allah Allah!!”

Büyük resme bakmak lazım . Ayılmak lazım .

Bir ordu hazırlanmak isteniyor. Gerçek anlamda bir ordu: bir sürü. Açlıktan ağzı kokan ama siki dimdik erkeklerin sürdüğü bir ordu. Köle olduğunun farkında olmayan bir sürü. Bunların bir çoğu hali hazırda var zaten.
Bugün sorun: yarin bu yazdığım şeylerin normal olacak olması . Ve hal böyle giderse, bu çok hızlı olacak.
Keywords: aile, seks, cinayet, tecavüz, ensest, şiddet , para, çocuk istismarı , beyin yıkama.