bugün
- sözlük yazarlarının kombinleri10
- kemalist dünya17
- velvet18
- nato zirvesini takip izni verilmeyen türk medyası7
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı29
- erkeklerin her işi tek elle yapabilmesi10
- birader yazar olmak13
- dilovası katliamı konuşulurken akp'lilerin gülmesi6
- bakir erkek istiyoruz kampanyası4
- canımın sürekli hamburger çekmesi5
- kadir mısıroğlu'nun soyu18
- üniversitelerin gereksiz olması9
- allah8
- galatasaray lobisi9
- türkiyede açık hava genelevi gibi6
- evlenene kadar sadece anal yapan kız3
- 2026 dünya kupası24
- cik cik vs bik bik3
- futbol19
- cemevinde hain kemal sloganları8
- amerika birleşik devletleri7
- türkiye9
- ayağımla nah çekebilme yeteneğim3
- do do do do do do do do do do do do do do do3
- seri gizli artı oy veren melek3
- egay sucukcu birader2
- aile evinde yaşamak6
- sigmund freud'un koltuğu4
- 26 haziran 20264
- ona bir şey söyle9
- millileri eleştiren kemalistlerin sus pus olması6
- macron sabah koşusu yapacak diye park kapatmak6
- devletin her şeye karışması3
- 85 milyon kişi uludağ sözlük'ü okuyor14
- karınızın adını asfalta yazar mısınız2
- biraderilli del biraderiye2
- arda güler4
- araplar puta taparken türkler tek tanrıya inanırdı8
- lahmacunu elle yiyen kız20
- kemalistler9
- atilla olgaç2
- sözlüğü bırakmak istemek3
- arda güler'in 24 yıl sonra dünya kupası golü4
- aylık 312 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- okulların kapanması3
- fakirin sevmesi hak mıdır13
- her haltı atatürkçü olanlar yiyor13
- nilsu berfin aktaş3
- 25 haziran 2026 ekvador almanya maçı3
- gönüllü moderatörlük2
sabah 8 buçuktan beri yağmur durmayan şehir. 50 metre mesafedeyim üst geçide, başımı kaldırıp baktığımda üst geçidi, karşıdaki binaların kırık camlarını görebilecek kadar yakınım. sabah işe gelene kadar durumun vehametinin kesinlikle bu kadar farkında değildim. gece yatarken şükrettim tanıdıklarımın, sevdiklerimin hayatta oluşuna. sonra uyudum. sabah uyanmamla idrak ettim. dibimde çok büyük bir katliam gerçekleşti! hafta içi olsa bir ihtimal oralarda olacağım bir mesafede. hatta patlamanın 1 saat öncesinde o civardaydım. ikinci defa yırttım. ama yırtamamışım. sabah bulvara ve güven park'a açılan bütün yollar kapalıydı. polis barikat kurmuştu, sadece adalet bakanlığı ve yargıtay çalışanlarını kurum kimlikleriyle alıyorlardı. terk edilmiş kasaba görünümü hiç ama hiç iç açıcı değildi. gri ankara ve bomboş sokaklar. adalet bakanlığı'nın ek binalarından birine - ki güven park'ın yukarısında, 50 metre mesafede olay yerine - bina hasar gördüğü için izin verilmiyordu. en acısı ise dün akşam olaydan sonra bir yaralının can havliyle bu binanın arkasına gelip saklanması ve artık bayıldı mı yoksa korkusundan mı çıkamadı bilemiyoruz bütün geceyi dışarıda, soğukta geçirmesiydi. hoş ölmüş de olabilir, bize yaralı dendi. olay sonrası bu kadarına şahit olmam bile dakikalarca ağlama neden oldu. ben düşünemiyorum o travma içerisinde kalmış, olayı yaşamış olan insanların neler hissetmiş olabileceklerini... peki ya canından can kopup da sevdiklerini kaybedenler. dün varlardı bugün yoklar. ne kadar adil bu durum? yarın onların başına bunun gelmeyeceğinin garantisi var mı? her gün "acaba akşam eve dönebilecek miyim?" diye mi çıkacağız dışarı? çok şükür şimdilik bir kez daha patlamadık ankara...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar