bugün
- the merich13
- istanbul un çok pahalı olması10
- cips olsa da yesek5
- matbaanın gecikmesine sebep5
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- horoz hayası çorbası5
- insan olmaya ceyrek kala13
- yarın iş olduğu gerçeği2
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- fifa'dan dünya kupası finali soruşturması2
- kadim kültürler4
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- kane2
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- velvet13
- sözlük kızlarının kombinleri20
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- velvet vs nervio19
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- bira cips6
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- gocusuz sözlük4
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- cabrio mercedes süren kadının arabasına atlamak2
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- normal sözlük2
- laptop5
- sözlük kızlarının burunları3
- age of empire 23
- kalpte velvele yaratan güzel yazar4
- beurredebaies2
- bir üniversitenin kötü olduğunu anlama yolları2
- kafanızdaki ses4
- aga be şarkılar5
- ömer hayyam3
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- kısık sesle hapşıran erkek2
- gammazların sanki biraz şey olması2
- kaçak elektrik kullann bölgelern elektriğin kesmek4
- iddaa taktikleri2
- sudekiray7
- cristiano ronaldo dos santos aveiro2
- maden suyu4
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
Tamamıyla 8-13 yaş arası bebelerin istila ettiği platform. Ulan 2 yılı aşkın bir süredir aktif oyun, parodi, müzik ağırlıklı video yüklüyorum. Artık gerçekten o kadar profesyonelleştimki sony vegası bilişim öğrencilerinden, reklamcılardan daha iyi biliyorum. Photoshopu bir grafikerden daha çok biliyorum. Ama gel görki bu 2 yıllık çabalarımın sonucunda daha 3k aboneye yeni yeni ulaşıyorum. Sesim ve diksiyonuma zaten diyecek yok. Gel görki 5 aylık minecraft kanallarının 15-20k aboneye ulaşmaları ve bunun dışında hepsinin hergele, ince sesli ilkokullu velet olması ta şurama tak etti. Youtube Türkiye böyle saçma sapan bebeleri biryerlere getiriyor. Bende durumu şöyle komik bir şekilde özetledim.
https://www.youtube.com/watch?v=a1tKXW-Qxoo
Ancak bu bile yeterli değil. Partner şirketleri 12 yaşındaki puştoları ünlü ededursun. Benim tek isteğim emeğimin karşılığı kadar izlenme ve aboneye sahip olmak. 2 yılın emeğini abone gelmiyor, izlenme düşük diye pes edip bırakmıyorum. Bir şekilde kendimi insanlara kanıtlayacağım. Youtube beni göstermiyor ama ben kendimi büyük kanallarda göstericem ve bana partner teklifleri yağıcak ve ben hepsine siktir! Çekicem.
https://www.youtube.com/watch?v=a1tKXW-Qxoo
Ancak bu bile yeterli değil. Partner şirketleri 12 yaşındaki puştoları ünlü ededursun. Benim tek isteğim emeğimin karşılığı kadar izlenme ve aboneye sahip olmak. 2 yılın emeğini abone gelmiyor, izlenme düşük diye pes edip bırakmıyorum. Bir şekilde kendimi insanlara kanıtlayacağım. Youtube beni göstermiyor ama ben kendimi büyük kanallarda göstericem ve bana partner teklifleri yağıcak ve ben hepsine siktir! Çekicem.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar