bugün
- istiklal mahkemeleri kurup fetöcüleri asmak5
- chp'nin 103 yılı reklamı3
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i24
- otobüste açamadığı camı kıran erkek4
- at eti yemek5
- bütün eziklerin 80 ler paylaşımı yapması15
- arkadaşlar ben artık ayı olmak istemiyorum2
- adana dürüm vs adana porsiyon5
- uyudun mu11
- kafasında konuşan sesi uzaylı zannetmek8
- patso4
- hastanede kendini siktiren güvenlik kız3
- özgüven5
- manifestten hangi kızla sevişirdin16
- queen ravenna ve cinleri14
- şeffaf ayakkabı9
- ruhi çenet videolarına dokunmayan yahudi lobisi6
- hayattan beklentiler7
- 81 ilde sığınak yapılması7
- mesleğinizi söyleyince muhatap olduğunuz sorular12
- tavuğun neden kanatları var11
- kadın bacağı paylaşan mehdi5
- bir zihinden diğer zihne geçen memler8
- sözlükte üzdüğüm yazarlar11
- beni affettiğini söylesin gideyim10
- sueda uluca silvermist benzerliği11
- sinek as6
- s'i l v'e r m'i s t35
- insanı yoran duygular6
- uludağ sözlük size ne kattı27
- 3 yaşındaki elif'i göz göre göre ezen kadın sürücü12
- deliler bize ne anlatıyor sorunsalı6
- karabüyü yapılan kaynananın hala yaşaması7
- gocu34
- kız düşürmenin kısa yolu19
- sözlüğün en masum yazarları18
- öğrenildiğinde ufku iki katına çıkaran şeyler5
- taliban7
- sözlük şifresinin uzaylılar tarafından çalınması6
- queen ravennadan mesaj var11
- ahlak abartılmış balon bir kavramdır5
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı8
- olgunlaştıkça farkına varılan şeyler4
- pandela 310
- spora başladım4
- kaşarlı sucuklu menemen8
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı11
- hayatın insana diz çöktürmeye çalışması5
- izmir yanıyor5
- kulaklık6
Evimizde bilgisayar olmadığı dönemlerdi, çok heves etmiştim bu oyuna. Sürekli internet kafeye gidip heyecanla yeni oyun deyip başlıyodum ama bu lanet tren yolculuğu bitmek bilmiyodu. Bütün paramı tren yolculuğunda harcamamak için sürekli yarıda bırakıp çıkıyodum. Bi pazartesi haftalığımı alıp (5 milyon) gittim sabahtan kafeye. Kafaya koymuştum, o gün bitirecektim oyunu. Neyse yeni oyuna başladım rahat rahat, heyecanlı heyecanlı oynuyorum. Epeyce ilerledim, o yerden kollarını uzatan ahtapotumsu yaratığa kadar gelmiştim. Aha dedim son yer burası herhalde, bu yaratığı öldürünce bitecek oyun. Çünkü oraya kadar gelmem nerden baksan 4 saat falan sürmüştü. Neyse, bu mk yaratığı bi türlü ölmek bilmedi. Yaratığa dalıp süreyi unuttum, bi anda küt gitti oyun. AkınSoft yazısı yüzüme belirdi. Hasiktir dedim... Hemen kalktım, kafeci abiye masaya kimseyi oturtma hemen geliyorum deyip bi hızla çıktım kafeden. Hemen para bulup geri dönmem lazımdı. Eve gidip mutfaktan annemin eski diye kullanmadığı iki düdüklü tencere ve bi çaydanlığı alıp götürdüm hurdacıya. 1 milyona sattım onları, bu kadar ölümüne koştuğumu ömrüm boyunca hatırlamıyorum. Neyse, kafeye geldim. Hemen aynı masaya oturup açtırdım masayı 1 milyonluk. Evet beyler, işte o gün hayatımın bir gerçeğiyle yüzleştim. Deep Freeze. O mk programı bilgisayarı her resetlediğinde tekrar eski haline getiriyormuş. Yani save ettiğin dosyalar siliniyor, her şey başa dönüyor. O 1 milyonluk açtırdığım süre monitöre boş boş bakarak geçti. Hiç bişeye dokunmadım. Çıktım biraz dolaşıp eve gittim. Annem işten gelmiş ve eksikleri anlamıştı. Bi temiz dövdü beni. Akşam da babam eve gelince bi temiz dayak ondan yedim, tüm haftalığımı harcadığım için.
Neyse beyler, sonra yıllar geçti tabi. Bu oyunu 10 kere falan bitirmişimdir. Ama şunu diyeceğim 90'lar nesli çok acayip bi dönemde yaşadı cidden. Sokaktan teknolojiye geçiş sürecini tamamen yaşadık. Bi yanımız sokaklarda, bi yanımız bilgisayar başındaydı. Hepimizin monitörlerden taşan,cips paketlerine sığmayan anılarımız var.
Hey gidi.
Neyse beyler, sonra yıllar geçti tabi. Bu oyunu 10 kere falan bitirmişimdir. Ama şunu diyeceğim 90'lar nesli çok acayip bi dönemde yaşadı cidden. Sokaktan teknolojiye geçiş sürecini tamamen yaşadık. Bi yanımız sokaklarda, bi yanımız bilgisayar başındaydı. Hepimizin monitörlerden taşan,cips paketlerine sığmayan anılarımız var.
Hey gidi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar