bugün
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek7
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı15
- izinli yazarın entry girebilmesi6
- kilo verdiren gıda3
- org vs synthesizer4
- tripofobisi olanlar revani yemezler4
- sözluk kız ayarlama yeri değildir12
- yıllık yazısı2
- asansörde kalmak2
- koyun yoğurdu3
- 18 haziran 2026 moskova drone saldırısı2
- gecenin şarkısı5
- azizlik neden ispanyollara mahsus5
- hiçbir kızın senden hoşlanmaması8
- ulukışla2
- çiftehan2
- sokak röportajı veren sıradan vatandaş2
- 2026 dünya kupası13
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
- islam düşmanlarına epstein şoku12
- kemal kılıçdaroğlu12
- ortalama bir insan olmak2
- sistem patlamış4
- vedat muriqi2
- egay sucukcu7
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler8
- kaslı erkeklerin gizli ruh hastası olması4
- aydın da bir tonluk balyanın altında kalan adam2
- kemal derviş5
- iş verenlerin aç gözlü olması11
- hayatın en acı gerçeği2
- çekya2
- 9000 iş günü prim ödemek2
- en iyi yanık kremi5
- kademeli emeklilik sistemi2
- beşar esad vs kemal kılıçdaroğlu2
- bugün ne yedin10
- ismail kartal9
- bir gün ölecek olmak6
- sokaktaki çocuk sesleri4
- bir daha doğmayacak olmak2
- şu anda ne yapıyorsun19
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- en iyi terapi6
- yanlış mesleği seçtim denilen an5
- linkedin2
- kapitalizmin gerekliliği3
- alternatif sözlük arayışı4
- yanlışlıkla erkek sikmek8
- içsel olarak hayvandan daha boş kimse2
Öyle çok sivilce problemim yoktu fakat çıkan akneler aylarca benimle yaşıyordu. Hepsinin bir adı vardı ve sonunda yara oluyorlardı. Her neyse. Ilaci iki aydir kullanıyorum. Son kan testimde kolestrol biraz yüksek çıktı ama dr tedavi için çok problem olmayacağını söyledi. Genelde 1 ay sonra başlayan etkiler bende ilk hafta ortaya çıktı. Birinci haftanın sonunda yüzüm sivilce doldu. Ikinci hafta lanet siyah nokta komedon bastı. En sinir bozan günlerdi. Sonra güneş kremleri, lip balmlarla yaşamaya başladım. Çünkü dudaklar birer küçük oduna dönüşüyor. Prospektusunde yazmamasina rağmen alkolle kullanilmamasini söylüyor herkes. Tabi ben dayanamadım, hatta inadına yapar gibi bu iki ay içinse normalde Aldigimdan daha çok alkol aldım. Kesinlikle önermiyorum karaciğer çok yoruluyormus. Sonuc olarak bugun yuzumde sivilce kalmadi iki uc yerse kabarciklar ve izler var. Fakat 4 ay daha ilaci kullanmam gerekecek toplam mg almak icin. (Kilo x 120mg:kullanmanız gereken toplam doz) bazen ellerimde soyulmalar oluyor. Bunun yanında hafif burun kanaması kaşıntı. Saçlar asla yaglanmiyor bu yan etkinin kalmasını temenni ederim:) ayak bileklerinde ağrı ve şu an yaşadığım sağ kolda uyuşma ve ağrı gibi yan etkiler biraz sıkıntılı fakat katlanilmayacak gibi de değil. Sonuca değecek. Ilaci kullanacak olanlara bu süreçte bol sabır diliyorum. Tedavi bittiğinde tekrar yazacağım.
Edit: dudagimin sol yanında bi yarik oluştu ağzımı acamiyorum.
Edit2: sinir sistemim çökmüş durumda. Insanlar ilacın etkisi dese de hayır, ben sinirleniyorum ilaçla ne alakası var demekte ısrar ediyordum. Insan kendini göremiyor.sonra baktım ki tüm yakınlarım ilaç kullanıyorum diye beni idare ediyorlarmış meğer.
Dün bırakmayı çok düşündüm fakat 1 ayım falan kaldi. Bu kadar dayandım,sonunu gorucem.
Bu arada cildim bebek poposu gibi oldu. Ilaç bitince tekrar çıkar diye çok korkuyorum. Böyle bir yüzle hayat çok güzel sözlük!
Edit 3:
ilacı kullanacak olan arkadaşlara başlığı görünce tekrar yazayım dedim, ilacı bitireli yaklaşık 2 sene olmak üzere sanırım. Cildimde hiç bir problem kalmadı, Nadiren bir iki sivilce çıkıp geçiyor.
Psikoloji falan bozuyor ilacı kullanırken evet, bitirdikten sonra 2-3 ay civarı da bu etkiler devam ediyor, lakin bunlarda geçtikten sonra iyi ki kullanmışım dedirtiyor. Sorusu olana yardımcı olabilirim.
(Güneş kremi kullanmayı ve bol su içmeyi sakın ihmal etmeyin)
Edit: dudagimin sol yanında bi yarik oluştu ağzımı acamiyorum.
Edit2: sinir sistemim çökmüş durumda. Insanlar ilacın etkisi dese de hayır, ben sinirleniyorum ilaçla ne alakası var demekte ısrar ediyordum. Insan kendini göremiyor.sonra baktım ki tüm yakınlarım ilaç kullanıyorum diye beni idare ediyorlarmış meğer.
Dün bırakmayı çok düşündüm fakat 1 ayım falan kaldi. Bu kadar dayandım,sonunu gorucem.
Bu arada cildim bebek poposu gibi oldu. Ilaç bitince tekrar çıkar diye çok korkuyorum. Böyle bir yüzle hayat çok güzel sözlük!
Edit 3:
ilacı kullanacak olan arkadaşlara başlığı görünce tekrar yazayım dedim, ilacı bitireli yaklaşık 2 sene olmak üzere sanırım. Cildimde hiç bir problem kalmadı, Nadiren bir iki sivilce çıkıp geçiyor.
Psikoloji falan bozuyor ilacı kullanırken evet, bitirdikten sonra 2-3 ay civarı da bu etkiler devam ediyor, lakin bunlarda geçtikten sonra iyi ki kullanmışım dedirtiyor. Sorusu olana yardımcı olabilirim.
(Güneş kremi kullanmayı ve bol su içmeyi sakın ihmal etmeyin)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar