bugün

dmt

100.000.000 sene önce yaşamış atalarımızın epifiz bezinin şimdiki gibi mercimek kadar değil pinpon topu ya da golf topu kadar olduğu rivayet ediliyor. Epifizbezinin içerisinde bulunan sinir hücreleri yani nöronlar beynin diğer bölgelerinde bulunan sinir hücrelerinden yaklaşık 20 kat daha ufak ve 100 kat daha yoğun. yani birim milimetreküpe düşen hücre sayısı çok fazla. 100.000.000 sene önce yaşayan atalarımız da menfaat çelişkilerinin ve kavganın dövüşün olmadığı ve insanların yalnızca su ve çok az miktarda meyve tüketerek yaşadıkları, aşırı telepatik ve hatta tek bir ruha ait birçok beden gibi bir toplum oldukları rivayet ediliyor. Bu toplum da yaşayan bireyler gezegenin öteki ucunda yaşayan biriyle ruhsal koordinasyon içerisinde olduklarından tek vücut gibi hareket ediyorlarmış. bedenleri 3 boyutlu uzayda yer kaplasa da ruhları 4. ve 5. boyutta bulunduğundan tamamen beyin ve ruh gücü ile inşaat ve maddeye şekil verme güçleri varmış. bence bu DMT denen madde yüz milyon sene önce yaşayan atalarımızın yaşadığının milyonda biri kadar dahi olsa insanın kendisini bir atlantis vatandaşı gibi hissetmesini ve ruhunun bedenini uzay zamanda dışarıdan izlediği ve gezegenin ve insan ırkının ortak bilincine yükselip kendisini bütünün bir parçası olarak hissetmesini sağladığı özel bir bilinç hali yaratıyor. yani bunu deneyen kişinin epifiz bezi belki yüz milyon sene önce yaşayan atalarımız gibi golf topu kadar olmasa da o zamanlar salgıladığı kadar dmt yüklemesi ile insan beyninin gizli kalan maskelenmiş fonksiyonları açığa çıkıyor.

belki de normal insanların 23 çift kromozomu var iken 24x2-25x2 ya da 26x2 kromozomu bulunan ve epifiz bezi çok daha gelişmiş dmt salgılama düzeyi misli kadar yüksek olan arkaik insanlar şu an gizliden gizliye dünyayı izliyor ve nadiren bazı müdahelelerle kadrolaşarak dünyayı idare ediyor ancak ortak bilinç ve ortak ruh anlayışının ortaya çıkmasını istemiyorlar ve üretimi hiç de pahalı olmamasına rağmen dmt kullanılmasını ve deneyimlenmesini istemiyorlar çünkü o zaman hiç kimse onbinlerce milyonlarca dolar para kazanmak için çalışmak yorulmak kafa patlatmak sistemin çarklarında ezilmek istemiycek telepatik bir boyutta teklik bilinciyle yaşiycak insanlar tüketmiycek cep telefonu ya da televizyon internet olmadan sürekli haberleşebilecek sadece su ve nefes alarak ve hurma yiyerek yaşayabilecek ve bir yerden sonra yönetilmeleri kontrol altında tutulmaları zorlaşıcak. teklik hissi oluşucak ve insanlar savaşmayacak. psionik özelliklerimizi kazanmamız bu sebeple istenmiyor.

aynı şekilde büyük dünya devletleri gizli operasyonlarla insanların bilinçaltını daha iyi yönetebilmek için gezegenin atmosferin ruhsal katmanlarıyla ve insan ruhuyla bağlantılı düğüm noktalarına anten yerleşkeleri kuruyorlar. HAARP projesi gibi. yani biz aslında epifiz bezimizi kullanamıyoruz telepati için ancak derin devletler bizim beyin dalgalarımızı yönetmek için yarım yamalak minimal düzeyde de çalışsa epifiz bezimiz, yarı-psionik bir tür olduğumuz için bu özelliğimizi topluma ve bize karşı kullanmanın yollarını araştırıyorlar. bütün bunlar tesadüf mü?

eğer dmt maddesi şizofreniye sebep oluyorsa hepimiz şizofreniz çünkü annemizin karnındayken rahat 3-4 ay bunu salgılamış beynimiz. hoş, uyku esnasında da salgılanıyor ancak günümüzde kullanılan EEG cihazının keşfi insanda telepatik bulgulara rastlayan bir türk bilimadamının bunu araştırmak için geliştirdiği cihaz sayesinde bulundu. yani telepati gerçek. nokta.