bugün

kilo vermek

Uğrunda nice yiğitlerin telef olduğu amaç.

Simdi efendim ben çocukluktan beridir azicik tombalagim. Çok degil ama. Ne sismanim ne de normal. Annem babam beniz zorla mcdonaldsa gotururdu kucukken. Hatta yemek istemediğim zaman hamburgeri zorla yediriyolardi. Haliyle azicik kilolu oldum.

Simdi ben diyorum ki biraz kilo vereyim de hic olmadigim kadar fit olayım. Ancaak. Birisi diyo ki lifli yiyecek yemeyeceksin öbürü diyo karbonhidrattan kesinlikle uzak duracaksin baskasi gluten senin en buyuk dusmanin bi baskasi da diyo ki ekmek yedigini görürsem ağzına hamburger köftesi sürerim 200 kilo olursun bi ayda..

E ben de haliyle diyorum ki O yok bu yok ne var lan it. Yedigim seylerde olan her şeyi saydiniz ibneler. Bol bol su iç diyen de vardi bak onunkini uyguladım. Bu sefer de tuvaletten cikamaz oldum. Neymis gunde 4 litre su icersem zayiflarmisim. Olmaz olsun böyle zayiflik. Nalet gelsin ya. Özgür olmadiktan sonra napayim zayıflığı.

Biriniz de tutarli bi sey soyleyin arkadasim. Lif yok ekmek yok. Peki ne var sabah kahvaltida. Kepekli ekmek demeyin lütfen. Nefret ediyorum kendisinden.