herkesin tecavüzcü olduğunu zanneden yurdum kızı

malesef büyük bir kurunun yanında ufak kalan bir yaş bölgeyi yakıyordur.

instagramda bir tane kızın hesabına denk geldim yeni bir Şevval duru vakası ya da yeni değil bilemiyorum. yorumları ve ne kadar çok olduğunu görseniz, yorum sahiplerinin profillerine girip göz atsanız siz de kadınlara hak verirsiniz. Çünkü yorum sahiplerinin çoğu evli çocuk sahibi orta yaş , kimisinin torunu var kimisi daha genç falan... ve işin kötü kısmı bu adamları çevrelerine sorsan '' işinde gücünde aile babası iyi adam'' falan derler. yani adama güvenenler var bi kere eşi var çocuğu var. ama o bunları bi kenara atıp içindeki gerçek adamı anlık arzularla dışarı vuruyor büyük bir açlıkla... ve genel geçer tipler her ilde her yerde görebileceğiniz adamlar. büyük çoğunluk olan kurular bunlar. ve bunlar kadına değer veren , cinselliği hayatının ortasına kurmamıs deyim yerindeyse .msalak olmayan azınlık yaşları da yakıyorlar.

Velhasıl Kadınların bunları görüyorken bunları biliyorken tedirgin olması sizce de normal değil mi ?
bence en başta erkekler barındırmamalı bunları aralarında. erkekler yermeli, erkekler rencide etmeli.
© copyright 2005 - 2026