bugün
- abdullah öcalan orospu çocuğudur15
- sırrı süreyya önder25
- dün gece ne oldu13
- göğüs kıllarım çıkmıyor8
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç8
- silver ile evlenecek erkek53
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi8
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- siyaset yüzünden çoğu arkadaşlığın bozulması8
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- insan olmaya çeyrek kala8
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz6
- arif kocabıyık9
- sarapci koala59
- sözlükteki linç kültürü8
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı3
- true'nun çaylak olması5
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak11
- insan olmaya ceyrek kala3
- öbür sözlük2
- araba sileceği5
- g'i l d'e d l'i l y'nin dudakları8
- iki tas çorba5
- popeyes6
- gocu35
- islam sosyoloji ve psikolojiyi kabul ediyor mu4
- sedef hastalığı2
- babysharkdodododododod o2
- ayak fantezisi3
- sapıklara empati kasan insan5
- fenerin türkiye'yi yine rezil etmesi5
- müstehcen resim atmak3
- fikir değiştirmek döneklik midir8
- türkiye15
- cincinnati cini3
- yazarlar şuan ne yapıyor3
- melekler insanlarla nasıl iletişim kuruyor4
- ismet gürbüz gürbüz mü sorunsalı3
- sözlükteki bayan azlığı6
- sözlüğe bir kedi bırak2
- gece banyo yapıp balkona çıkmak3
- gayrimenkul2
- stt geçmiş kremle intihar etmek2
- şeyhleri toplayıp istiklal mahkemelerine götürmek2
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası23
- sözlük sapığı kim5
- anın görüntüsü16
- saadetler dilemek4
- arkadaşlar fasfakirim ya5
yakında işsiz kalacak yazar beyanı.
hem de oyumu sırf akpye vermedim diye, anlatıcam sözlük kime bahsetsem bilemedim ben de buraya yazıcam amına koyim, yazayım yeter. belki mod silecek, sözlük formatı diye. belki çaylak yiyeceğim küfür ettiğim için ama zerre sikimde değil, içimdekileri kusmazsam bu gece rahat uyuyamam.
facebookta takılıyorum, paylaşımı gören birileri kesin vardır. ekşide yazarın biri uzun adam sevdalısı biriyle muhabbetini anlatmış. benim de hoşuma gitti entryi paylaştım üzerine de sistem ve sistemin köleleri şeklinde yazı yazdım.
işimden fazla bahsetmek istemiyorum, kabaca şöyle bahsedeceğim; çocukluğumu bilen bir abimin yanında çalışıyorum. işe başlamadan çok severdim kendisini gayet karakterli bir insandı, bakın adamdı demiyorum çünkü adamlığı kalmadı çaktımın herifinin benim gözümde! zamanında koyu milliyetçi olan insan son 3-4 yıl içerisinde ne oldu nasıl oldu neden oldu bilmem beni gram ilgilendirmez. bildiğin uzun adam aşığı olmuş, ağzına al dese gırtlak show yapacak. o derece.
aradan kısa bir süre geçti 2 saat civarı telefonuma mesaj geldi ve tam olmasa da şöyleydi; benim yerimde olmak isteyen ve oyunu ak partiye veren bir çok insan olduğunu ve bu insanların benim yerime işe alınması için baskı yapıldığını, daha dikkatli paylaşımlar yapmam gerektiğini anlatan bir mesaj.
paranın amına koyim be sözlük, uğruna savaşacağımız değerler boş çıktığı sürece savaşmanın ne anlamı var? yıllarca abiydik, kardeştik.. amına koyim hepsinin, size bir şey olmasın.
ha bu arada ankara'da iş teklifleri değerlendirilir..
edit: rahatladım amk, uyuyabilim heralde artık..
hem de oyumu sırf akpye vermedim diye, anlatıcam sözlük kime bahsetsem bilemedim ben de buraya yazıcam amına koyim, yazayım yeter. belki mod silecek, sözlük formatı diye. belki çaylak yiyeceğim küfür ettiğim için ama zerre sikimde değil, içimdekileri kusmazsam bu gece rahat uyuyamam.
facebookta takılıyorum, paylaşımı gören birileri kesin vardır. ekşide yazarın biri uzun adam sevdalısı biriyle muhabbetini anlatmış. benim de hoşuma gitti entryi paylaştım üzerine de sistem ve sistemin köleleri şeklinde yazı yazdım.
işimden fazla bahsetmek istemiyorum, kabaca şöyle bahsedeceğim; çocukluğumu bilen bir abimin yanında çalışıyorum. işe başlamadan çok severdim kendisini gayet karakterli bir insandı, bakın adamdı demiyorum çünkü adamlığı kalmadı çaktımın herifinin benim gözümde! zamanında koyu milliyetçi olan insan son 3-4 yıl içerisinde ne oldu nasıl oldu neden oldu bilmem beni gram ilgilendirmez. bildiğin uzun adam aşığı olmuş, ağzına al dese gırtlak show yapacak. o derece.
aradan kısa bir süre geçti 2 saat civarı telefonuma mesaj geldi ve tam olmasa da şöyleydi; benim yerimde olmak isteyen ve oyunu ak partiye veren bir çok insan olduğunu ve bu insanların benim yerime işe alınması için baskı yapıldığını, daha dikkatli paylaşımlar yapmam gerektiğini anlatan bir mesaj.
paranın amına koyim be sözlük, uğruna savaşacağımız değerler boş çıktığı sürece savaşmanın ne anlamı var? yıllarca abiydik, kardeştik.. amına koyim hepsinin, size bir şey olmasın.
ha bu arada ankara'da iş teklifleri değerlendirilir..
edit: rahatladım amk, uyuyabilim heralde artık..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar