bugün
- velvet55
- dolar isterse 100 olsun5
- yazarların favori giyim markası14
- migros'a sorulacak tek soru24
- arabayla dağdan inerken dinlenecek şarkılar10
- yakışıklı erkek denince akla gelen isim10
- geceleri bir kadına sarılıp uyuyamamak10
- osuruktan şiirler61
- sözlüğün en harbi kızı8
- 2026 ekonomik krizi17
- insan olmaya ceyrek kala15
- israile atom bombası atmak8
- sözlüğün en harbi erkeği7
- inanılmaz sıkıcısınız ya6
- sözlük yazarlarının 2027 kararları6
- ölmedeyiz uludağ sözlük6
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar9
- kadınların cinsel başlıkları eksilemesi7
- sözlüğün en cool erkek yazarı6
- aleksey batrakov28
- seninle sevişirken ölmek istiyorum7
- hayattaki en değerli şeyler8
- bir sözlük yazarını kıskanmak13
- friedrich hegel la bi cay icek12
- yargıya güvenen varsa yazsın9
- kendi klanına laf edilince hoplamak6
- sekiz aydır masturbasyon yapmıyor olmak7
- victor osimhen20
- sigara içmeyi bırakmak istememek8
- spor ayakkabı5
- öz eleştiri yaparken dikkat edilmesi gerekenler4
- sözlükte güzel kız olmaması sorunsalı8
- kova burcunun su grubu yerine hava grubunda olması5
- evde soğuk kahve yapımı7
- zeka içerikli entry vs bilgi içerikli entry8
- dudaktan öpüşmek neden seksle bağlantılı5
- tostumu yaptım11
- ırkçıların geri zekalı olduğu gerçeği11
- arkadaşlar çok hastayım ya10
- kadınları aşağılamanın moda olması7
- alparslan kuytul15
- michel foucault3
- enayimiknatisi ile kavga etmek21
- hurdacıya gidiyorum7
- g i l d e d l i l y16
- migros'tan alışveriş yapınca elit olduğunu sanmak6
- 20 ağustos 2026 trabzonspor ferencvaros maçı4
- bilinçaltı algılama6
- öğretmenlere önlük ve kıyafet zorunluluğu gelmesi9
- manyak olmaya karar verdim3
az önce hiçbir hakaret içermeyen eleştirimi facebook sayfalarından silmiş üstüne üstlük beni engellemiş yöneticilere sahip film. inanın bir alevi olarak böyle bir yazı yazmayı hiç istemezdim ama beni buna zorladılar.
öncelikle bilmeyen arkadaşlar için şu linki bırakıyorum. ~http://www.diken.com.tr/a...-yitirenlere-saygisizlik/~
bir de karşı cevap olarak şu linki bırakıyorum. http://www.cagdasses.com/...n-elestirilere-sert-cevap
Şimdi siz bizden kulağımızdan türkülerini, kütüphanemizden kitaplarını eksik etmediğimiz bu yiğit insanların ailelerinin çağrısına kayıtsız kalmamızı mı istiyorsunuz? Hem de eleştirdikleri için, inançları için katledilen bu insanları sizin gibi eleştiri kaldıramayan ve savunduğunu iddia ettiği kişileri kendi sayfalarından engelleyen insanlar için yok sayacağız öyle mi?
Haftalarca cahilliğiniz yüzünden yanlış çektiğiniz merdiven sahnesini 'ama biz kurgu yaptık bik bik bik' diye ört pas etmeye çalıştınız ve bizleri aptal yerine koydunuz. Hasret Gültekin'in aziz anısına ve Uğur Kaynar'ın acılı ailesine saygısızlık ettiniz. Şimdi kalkmış bizlere 22 yıldır acılarını acılarımız saydığımız bu insanların sözlerini hiçe sayarak filminize gelmemizi ve üstüne üstlük beğenmesek de iyi yorum yapmamızı istiyorsunuz. Yok öyle bir şey yavrukuş. Biz yıllarca bu insanlara toz kondurmadık, senin gibi eleştiri kaldıramayan, aleviliğin özünü bilmeden aleviliği anlatmaya çalışan insanlar için mi toz konduracağız?
Siz önce çıkıp 22 yıldır yok sayılan yiğit canlarımızın ailelerinden özür dileyin! Özünü benimsemediğiniz insanları da iki kuruşluk şöhret için kullanmayın!
Ha özür dilemiyorsanız da açın aleviliği öğrenin, belki o zaman eleştiri kaldırmayı öğrenirsiniz. *
inançlı yürekleriyle kavganın ateşlerinde yananlara selam olsun! Biz kendi hikayemizi kendimiz anlatırız, and olsun!
öncelikle bilmeyen arkadaşlar için şu linki bırakıyorum. ~http://www.diken.com.tr/a...-yitirenlere-saygisizlik/~
bir de karşı cevap olarak şu linki bırakıyorum. http://www.cagdasses.com/...n-elestirilere-sert-cevap
Şimdi siz bizden kulağımızdan türkülerini, kütüphanemizden kitaplarını eksik etmediğimiz bu yiğit insanların ailelerinin çağrısına kayıtsız kalmamızı mı istiyorsunuz? Hem de eleştirdikleri için, inançları için katledilen bu insanları sizin gibi eleştiri kaldıramayan ve savunduğunu iddia ettiği kişileri kendi sayfalarından engelleyen insanlar için yok sayacağız öyle mi?
Haftalarca cahilliğiniz yüzünden yanlış çektiğiniz merdiven sahnesini 'ama biz kurgu yaptık bik bik bik' diye ört pas etmeye çalıştınız ve bizleri aptal yerine koydunuz. Hasret Gültekin'in aziz anısına ve Uğur Kaynar'ın acılı ailesine saygısızlık ettiniz. Şimdi kalkmış bizlere 22 yıldır acılarını acılarımız saydığımız bu insanların sözlerini hiçe sayarak filminize gelmemizi ve üstüne üstlük beğenmesek de iyi yorum yapmamızı istiyorsunuz. Yok öyle bir şey yavrukuş. Biz yıllarca bu insanlara toz kondurmadık, senin gibi eleştiri kaldıramayan, aleviliğin özünü bilmeden aleviliği anlatmaya çalışan insanlar için mi toz konduracağız?
Siz önce çıkıp 22 yıldır yok sayılan yiğit canlarımızın ailelerinden özür dileyin! Özünü benimsemediğiniz insanları da iki kuruşluk şöhret için kullanmayın!
Ha özür dilemiyorsanız da açın aleviliği öğrenin, belki o zaman eleştiri kaldırmayı öğrenirsiniz. *
inançlı yürekleriyle kavganın ateşlerinde yananlara selam olsun! Biz kendi hikayemizi kendimiz anlatırız, and olsun!
Gündemdeki Haberler