bugün
- gocu34
- karı kıza para yedirir misiniz5
- al sözlükteki bütün amlar senin olsun9
- bu daha büyümüyor mu diyen kız6
- 3 yaşındaki elif'i göz göre göre ezen kadın sürücü4
- yedekte feyk hesap tutmak5
- askerde starbucks bardağıyla komutana selam vermek4
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i15
- s'i l v'e r m'i s t35
- sözlük yazarlarına tavsiye2
- veli toplantisi2
- çamurun yürüyen konuşan haliyiz2
- günlük 935 lira2
- yazarların benzedikleri ünlüler5
- türkçe 25000 kelimeden oluşan kısıtlı bir dildir10
- nasıl birisiniz7
- çomar sürüsü3
- fakir ekeği annesi sevsin2
- annenin sizi ayıplaması2
- her gördüğü yeşillikte mangal yakan insan3
- vanlı kara haydar2
- kız düşürmenin kısa yolu16
- true koş3
- sürekli geçmişe dönmek isteyen insan5
- sözlük kızlarının entrylerinin hep artılanması14
- doğru kişiyle yanlış zamanda karşılaşmak6
- usualsuspect'e uma thurman'ı atıp kaçmak2
- kuşburnu marmelatı3
- mavi kart2
- galatasaray'ın sporting maçı kamp kadrosu2
- muslettin amca10
- enayimiknatisii34
- bugünkü halinden memnun olan insan3
- faiz yer misiniz ya da yiyor musunuz2
- novus magister2
- al bundy2
- her şeyi hatırlayan insan4
- dün fetöcu olanlar bugün bize fetöcü diyor2
- serhat kılıç24
- yörük kızı15
- bir anda gelen temizlik perileri2
- uludağ sözlük size ne kattı23
- lan birak ayak yapmayi2
- anın görüntüsü24
- uzungöl2
- modern dünyanın en büyük sorunu2
- kızılcık marmelatı2
- makarna ve kömüre oy satan insan2
- gelecek seçimlerde akepenin beklentisi2
- tuvalette nasıl görünürdün trendi2
Neyi gördüğümü anlatayım.
ben ankara/çankaya'da doğdum. Çankaya diyince öyle zengin vs sanmayın (bkz: dikmen)de doğup büyüdüm ve orada yaşıyorum.
dikmen gecekonduları hala fazla olan, alevilerin çoğunluk olduğu, ekseriyetle solcu, ama atatürkçü olan bir semttir. Öyle hdp tarzı değil. Hatta bugün her yanında türk bayrakları var.
gezi direnişinin ilk gününde komşum eline türk bayrağı alarak caddeye çıktı. Bir sürü kişi de vardı. 1 tane apo posteri, 1 tane tkp bayrağı bulamazdınız. Bulsaydınız dikmen onları yaşatmazdı zaten. Hadi gelin burada biji apo deyin bakalım sağ çıkacak mısınız. 2. Gün komşu, esnaf, taksici ellerimizde bayraklarla yürüdük. Dikmen ses kıyamet. Bir görmeniz lazım. Arabalar korna çalıyor atam izindeyiz sloganları atılıyor. Bir araba korna çalmadı ve geçmeye kalkıştı, içindeki adam atatürke laf etti. Linç edilmekten polis kurtardı.
3. Gün daha da kalabalıklaştık. Polis, önümüzde duruyor. Ben en önlerdeyim. Biz tüm sloganları attık. Hiçbir şey olmadı. En son mustafa kemal in askerleriyiz diye bağırdık ve ilk bağırmada dikmen'i biber gazına boğdular. Slogan atıyoruz hala dağılmadık o kalabalık kıyamet. Tomalar geldi. Evlerin balkonlarına ya balkonlarına sular sıktılar. Türk bayrağını polise karşı kaldıran adamı tutukladılar.
işte ben bunu gördüm. Benim için gezi eylemi buydu. Ankara/dikmen'di gezi eylemi.
Şimdi ben bunu savunuyorum diye türkçülükten çıktıysam varsın çıkayım mühim değil!
ben ankara/çankaya'da doğdum. Çankaya diyince öyle zengin vs sanmayın (bkz: dikmen)de doğup büyüdüm ve orada yaşıyorum.
dikmen gecekonduları hala fazla olan, alevilerin çoğunluk olduğu, ekseriyetle solcu, ama atatürkçü olan bir semttir. Öyle hdp tarzı değil. Hatta bugün her yanında türk bayrakları var.
gezi direnişinin ilk gününde komşum eline türk bayrağı alarak caddeye çıktı. Bir sürü kişi de vardı. 1 tane apo posteri, 1 tane tkp bayrağı bulamazdınız. Bulsaydınız dikmen onları yaşatmazdı zaten. Hadi gelin burada biji apo deyin bakalım sağ çıkacak mısınız. 2. Gün komşu, esnaf, taksici ellerimizde bayraklarla yürüdük. Dikmen ses kıyamet. Bir görmeniz lazım. Arabalar korna çalıyor atam izindeyiz sloganları atılıyor. Bir araba korna çalmadı ve geçmeye kalkıştı, içindeki adam atatürke laf etti. Linç edilmekten polis kurtardı.
3. Gün daha da kalabalıklaştık. Polis, önümüzde duruyor. Ben en önlerdeyim. Biz tüm sloganları attık. Hiçbir şey olmadı. En son mustafa kemal in askerleriyiz diye bağırdık ve ilk bağırmada dikmen'i biber gazına boğdular. Slogan atıyoruz hala dağılmadık o kalabalık kıyamet. Tomalar geldi. Evlerin balkonlarına ya balkonlarına sular sıktılar. Türk bayrağını polise karşı kaldıran adamı tutukladılar.
işte ben bunu gördüm. Benim için gezi eylemi buydu. Ankara/dikmen'di gezi eylemi.
Şimdi ben bunu savunuyorum diye türkçülükten çıktıysam varsın çıkayım mühim değil!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar