bugün

cumhuriyet halk partisi

terör komisyonu teklifi ile kendine çok güldüren particik.
olaya gel, pkk nın medya ayağı, üstüne bir de selocan polisleri şehit ettiğini, takır takır pusu kurup asker öldürdüğünü itiraf etmiş, demiş ki "bizim yerel birimlerimiz kendi başlarına suruç misillemesi yapmış" yani diyor ki "ben daha yerel kuvvetime söz geçiremiyorum, biz hep böyle 2-3 kişi öldürcez ara ara, işid için destek olmazsanız hep öldürcez akıllı olun. ses çıkarmayın sineye çekin"

sonrada terör komisyonuna giriyor. olum siz şakamısınız? yok chp suruç olayı ile ilgili 500 sayfa rapor hazırlamış... rapora gerek yok canım bana söyleseniz ben 2 tane link bulurum o barışgüvercini oyuncak götüren keleşe mermi dizen teröristler için.
https://www.facebook.com/...46266/?type=1&theater
al canım, bak youtube gir attıkları sloganı da görürsün.

ışid için pkk mı öveceniz? yoksa "ne var canım pkk ara ara asker öldürse polis öldürse" mi diyeceniz?

hoş zaten chp li vekillerin şu aralar hdp lilerle çok samimi olduğunu aynı yerlerde aynı sloganları attıklarını biliyoruz.

kısacası pkk kabul ettiği polis katletme hareketinden sonra hdp terör komisyonuna girince çakma solcular tarafından aklanmış oldu. olaya gel... demekki 30 senedir pkk tek kişiyi öldürmemiş baksana terör komisyonuna katılıyor? senin kafana sıçayım ben.
© copyright 2005 - 2026