bugün

hamza hamzaoğlu

Takimdaki gereksizlerin maas yukunden kurtulup bonservisi elinde olan pereira'yi, vlar'i sneijder, nani, drogba, belki rvp'nin oynadigi lige gelmeye ikna etmek cok mu zordu. Butcede eksi vermeden bu transferler bitebilirdi ve iki isim, kadrodaki 10 oyuncudan daha fazla katki verirdi bu takima, ustelik daha az maliyetle.

Bir risk alinip boateng denenebilirdi. Yillarca oynamis, bir sike derman olamamislarla "takim olma" savasi verilecegine patladiginda patlatanlara yatirim yapmak cok mu sacma geldi. Ustelik yine butcede eksi verilmemis olunurdu.

Hani mesele paraysa sayet. Ama ben inanmiyorum. Yalan dolan. Gomez muhabbetleri falan tam komedi. Bu devirde insanlari kandirmak mumkun degil. Ne bir plan var ortada, ne bir cerceve. Takimin nerelerde, kimlere ihtiyaci var, kimlerin pazari musait falan hic arastirdiklarini dusunmuyorum.

2 kupanin alindigi, 4.yildizin takildigi, yukselise gecmenin tam zamani oldugu donemde boyle hoyratca, hatta simarikca islerin yapilmasi inanilir gibi degil. Umarim maclar baslayinca isler fiyaskoya donusmez.
© copyright 2005 - 2026