bugün

sense8

Bir yerden tutmazsa başka yerden tuttururuz diye ince düşünülerek ingiltere, Almanya, Güney Kore, Hindistan, Güney Afrika, Meksika ve ABD'den karakterler yerleştirip, bir de izlanda ve Avusturalya'ya selam çakmış dizidir. Olmadı italyanca da şarkı çalmışlardır münasip bir yerinde. istanbul'un da adı geçmiştir...
Ülkelerden ekmek yiyemezsek, transseksüel olup lezbiyen ilişki yaşayanlar ve gay çiftlerden de geçinebiliriz demişler. Şiddet gören kadını da unutmayalım...
Bir de ana karakterlerin doğum anılarına dönüp her birinin doğum şeklini de göstermişler ki normal doğum, sezaryen, suda doğum gibi yöntemlerden biriyle doğum yapmış anneleri ya da bu yollarla doğurulmuş insanları da bir yerlerinden tutsunlar.
ABD camiasının, bir dizi ya da film tutsun diye her yapımlarına yerleştirdikleri, göstermelik, en az bir zenci ve bir ingiliz aksanlı yakışıklı/güzel insan koyup gizli sosyal mesajlar yüklemesinin bilmem kaç versiyon üstü bir iş olmuştur bu dizi.
Beni neremden tuttu bu dizi de üç günde bitirdim peki? Ben en çok mekan tanımaksızın, kişi sayısında sınır tanımadan sevişebilmelerini sevdim sanırım.
Hiç sınır tanımamış, ülkeler arası sınırları hiç etmiş "hop oradayım, hop buradayım. " dizisidir.
güncel Önemli Başlıklar